Drömlexikon

Det är med böcker som med människor: ett mycket litet antal spelar en stor roll, resten går förlorad i mångfalden
Voltaire

Innehåller reklamlänkar från Bokus,Amazon

Drömtolkningar

Drömlexikon och drömtolkningar som du hittar på sidorna här, kommer från flera olika källor och olika drömlexikon. Några böcker finns här nedan, annat finns på nätet. Ibland är det tolkningar som går mer eller mindre tvärs emot varandra. Andra gånger är dom mera samstämmiga. Vem eller vilka böcker och källor, som är mest rättvisande, är nog omöjligt att säga. Du får helt enkelt känna efter vilken, eller vilka tolkningar som känns mest du. Du kommer instinktivt att känna när en tolkning stämmer på dig.

💚💚💚💚💚💚

Olika tid – olika drömtolkningar

Det är ju alltid så när du tolkar drömmar att du kan komma till olika resultat beroende på den situation som du befinner dig i. Tidsåldern som tolkningen kommer från spelar också roll. Och även om du inte tycker att det stämmer alls, på dina drömmar, så är det iallafall lite spännande att läsa vad dom olika tolkningarna kan betyda för dig. Eller för någon annan som du kanske vill imponera på med dina kunskaper om drömtydning.

💚💚💚💚💚💚

Drömlexikon från A till Ö

Ofta hör vi att någon säger att “ i natt drömde jag si, och “i natt drömde jag så”. då kan det vara kul om du kan tolka deras drömmar. Så! skaffa ett drömlexikon och lär känna din eller dina vänners framtid och förstå era undermedvetna tankar. Det finns massor att välja på så du hittar säkert en som passar dig.

Läser du engelska så finns det massor med olika böcker om drömmar, på till exempel Amazon eller Bokus.  Men även på Svenska finns det en hel del, framför allt på Bokus. Det finns många online också, på tex google books eller som ljudbok på Nextory.se.

💚💚💚💚💚💚

Drömlexikon och böcker om drömmar

Llewellyn’s Complete Dictionary of Dreams

Llewellyns-Complete-Dictionary-of-Dreams ett Drömlexikon

★ Det här är en drömtolkares drömbok. ★ Definitionerna är insiktsfulla och ger en grundlig förklaring till dina drömbilder. ★ Otroligt omfattande, enkel att läsa och en av de bästa drömanalys böckerna. ★ Kommer från en av de mest respekterade författare på området. ★ En stor bok som blir en perfekt present till någon som är intresserad av drömtydning.

lycka-divider-small

Drömmar : att välja och tolka sina drömmar

Drömmar-att-välja-och-tolka-sina-drömmar ett Drömlexikon

★Med ett innehåll på mer än 1200 tolkningar så täcker den in det mesta som du kan behöva. ★ Visar på ett lätt sätt hur du tolkar ditt undermedvetnas röst. ★ Boken visar dig inte bara hur du tolkar dina drömmar utan även hur du omvandlar dina drömmar i den riktning som du vill. ★ Hur du kan skapa drömmar från tidigare liv. ★Skapa gemensamma drömmar med din partner.

lycka-divider-small

Drömlexikon: The Dream Dictionary from A to Z

The-Dream-Dictionary-from-A-to-Z

★ Det här är ett av dom bästa drömlexikonen, täcker in alla aspekter av drömtolkning. ★ Har mycket noggranna referens till allt drömrelaterat så du kan skaffa dig en större bild. ★ Har flera variationer av tolkningar på olika drömmar. ★ Ser mycket till vad som händer i ditt undermedvetna och hur det är kopplat till dina drömmar. ★ En av de mest genomtänkta och välskrivna drömlexikon som gjorts med bra, positiva tolkningar.

lycka-divider-small
lycka-divider-small

Lycka till med dina drömtolkningar! 💚

Signatur-Camilla-small