Drömma om otrohet

Otrohet i drömmar är vanligt även bland de mest trogna människor. Otrohets drömmar är inte nödvändigtvis sexuella fantasier eller sexdrömmar. Erotiska känslor och sexuell lust spelar en viss roll i drömmen om otrohet, det kan inte förnekas. 

Läs om våra vanligaste drömmar.

En kreativ process

Det handlar lika ofta om kreativa processer där drömmen endast är effekten av andra underliggande orsaker. Otroheten i drömmen är inte en handling av otrohet utan bara ett uttryck för en djupare avsikt eller dolda önskningar.

💜💜💜

Drömtolkning om att vara otrogen!

Dessa drömmar kan uppstå i en fas av livet när du vill byta bana, ta en annan väg. Kanske gäller det din arbetssituation och du tänker omedvetet på ett jobbyte. En omedveten önskan att byta karriär och inriktning kan manifestera sig i drömmar om otrohet. Du vill våga något nytt, ignorera det gamla invanda och vanliga. Kanske vill du befria dig från omständigheternas bojor eller något som hindrar ditt egen självförverkligande. Kanske har du Drömt om Häst eller Lejon. Eller om att Flyga.

💜💜💜

Göra något otillåtet

Du kan känna behovet av att göra något otillåtet och ta känslomässiga risker. Kanske du känner skuld för en tidigare eller aktuell sexuell relation. Anledningen till att en dröm handlar om en främling är ofta att nya mål och drömmar kommer upp till ytan. Otroheten är då en symbol för  ditt missnöje med den väg du hart har tagit. Otroheten är också symboliskt en befrielse från en relation, ett äventyr och en symbol för att bryta tabun. 

Ditt eget Drömlexikon.

“Jag drömde att jag var otrogen”

Känn ingen skuld för dina drömmar om otrohet. Låt istället drömmen leda dig till att uppfylla dina egna behov och önskningar. Var kreativ, energisk, livsbejakande och positiv.

Här är några tolkningar om otrohet.⭐

⭐ Om du drömmer att du är otrogen med någon som du inte gillar är det en varning om om att du kan komma att bli ombedd att göra något som du inte vill.

⭐ Om du drömmer att du frestas att vara otrogen men står emot är det ett gott tecken och du kan lugnt ta itu med planerade affärstransaktioner efter en sådan dröm. 

⭐ Är du invecklad i en domstolsprocess kommer du att vinna om du drömmer om otrohet.

⭐ Om du är förälskad kommer dina drömmar att gå i uppfyllelse om du drömmer att du är otrogen.

⭐ Drömmar om otrohet förebådar att du kommer bli indragen i ett gräl.

⭐ Drömmer du att du är utmattad efter en otrohet är det förbud om att en stor förändring snart ska äga rum i ditt liv.

⭐ Drömmar om otrohet kan förebåda kommande hårt arbete och problem med pengar

⭐ Det är är ett gott tecken för en ung kvinna att drömma att hennes älskade är otrogen. Hon kommer att upptäcka att han är henne trogen trots att andra kvinnor försöker locka honom.