Drömtolkning av sexdröm

Drömtydning av sexdröm. Från tonåren och framåt är drömmar om sex en av våra vanligaste drömmar. Upplevs olika av olika människor. Drömmen kan vara ett orosmoment för en del människor medan andra upplever sexdrömmar som angenäma och erotiska.

Sexuella drömmar kan få dig att se vem du egentligen är och stärka din självkänsla. Kan få dig att leva ut dina naturliga instinkter utan skam och skuld. En del tycker att det är störande medans andra tycker att det är spännande, men drömmar om sex är ett naturligt inslag i drömlivet.

Om du drömmer om den perfekta stunden mellan två personer handlar det om mer än den fysiska delen av sex. Det handlar om tillit och om att känna någon så bra att du kan lita på dem med alla dina hemligheter. 

Kvinnor och män

Vi har alla både manliga och kvinnliga sidor. Så det är inte ovanligt att en man kan drömma att han har en kvinnokropp och kvinnor kan drömma att dom har en manskropp. Drömmen försöker då göra dig uppmärksam på att du kan behöva bry dig om och fästa vikt vid dina andra sidor, kvinnliga och manliga

Tyda sexdrömmar

Vi berättar inte ofta om våra drömmar om sex på grund av den sexuella handlingen eller för att vi har en partner och tror att den inte skulle förstå eller ännu värre, missförstå. Men sexdrömmar handlar i slutändan om gemenskap och tillhörighet. Sex kan definieras som två separata energier som försöker smälta samman till en. Därför är sex symboliskt med tillhörighet och gemenskap.

Några tolkningar av sexdrömmar

  • Drömmer du om sex visar det att du är känslomässigt mogen.
  • Drömmar om sex tyder på att du bejakar din kvinnliga/manliga sida.
  • Om du drömmer att du passionerat kysser någon kommer nästa dag att bli trevlig och bra.
  • Har du sex med någon okänd kommer en vän att göra dig en ovärderlig tjänst.
  • Drömmer du om sex med en gift person varslar det om svek och stormigt gräl.
  • Om du drömmer om sex med någon som är passiv och ointresserad kommer du att bli olyckligt förälskad.

Läs också…