Attraktionslagen och pengar

Du kan attrahera pengar och rikedom med attraktionslagen. Överflöd som du inte trodde var möjligt. Är du redo för rikedom?

Innehåller reklamlänkar till Mindly,se

Så här fungerar attraktionslagen och pengar, vad du behöver göra för att börja ditt nya liv. Hur du gör för att attrahera ett nytt liv. Ett liv där du aldrig saknar:

 • Pengar
 • Rikedom
 • Ekonomisk trygghet
 • Överflöd

Lagen om attraktion gör det möjligt för alla. Det är inte svårt och inte komplicerat.

Du har makt och kontroll

Du har makten, att få till en exakta överensstämmelsen med det du har tänkt och önskar och det som faktiskt ska komma till fysiskt uttryck i ditt liv. Välstånd och rikedom är ingenting som dyker  upp utan vidare, utan du attraherar det alltsammans utan undantag.

Tankens kraft och potential även när det gäller pengar och rikedom är i det närmaste oändlig. Varje person skapar sin egen verklighet. Varje kvinna och man har ett ansvar att skapa sin egen verklighet

Du har förmågan att skapa din egen verklighet efter dina önskemål. Ingen annan än du själv har makten att styra och attrahera det som ska  komma till dig.

Mentala superkrafter

Du måste känna att din önskan om något är något som är förenligt med ditt innersta och ditt undermedvetna. Du ska känna den glädjefyllda friheten att kunna skapa din egen livsupplevelse och forma ditt liv exakt sådant som du vill att det ska vara.

Attraktionslagen och pengar fungerar

Attraktionslagen fungerar lika vare sig det gäller små eller stora saker. Strävan är att få medveten kontroll över upplevelserna i ditt liv och att snabbt få uppleva större lycka och högre välbefinnande. Om ökat välstånd och rikedom är en förutsättning för ökad lycka kommer attraktionslagen att ge dig välstånd och rikedom.

Vad är Attraktionslagen?

Med tankens kraft

Det är viktigt att du börjar med att tänka igenom vad det är du vill ha, och att göra det med en sådan tydlighet att ditt undermedvetna svarar med att sända ut känslor av bekräftelse. Du måste känna dig säker på vad du vill, och inte tvivla på dig själv när du har fattat ditt beslut.

Om du inte känner dig säker, kommer universum inte att ge dig de önskade resultaten, så se till att vara säker och entusiastisk i din önskan.

Lagen om attraktion och pengar

attraktionslagen och pengar skattkista

Att få eller ha mycket pengar är en av de vanligaste önskningarna som vi människor har. Ofta är det inte helt oproblematiskt eftersom, att ha pengar, eller att skaffa sig pengar och rikedom, ibland kan ses som både fult och lite misstänksamt.

Attrahera rikedom

Den inställningen, att pengar inte är av godo och att rikedom mest kommer till dåliga människor, gör att dina tankar inte kan attrahera rikedom.

Din inställning till pengar

Inställningen om, att det är fult och omoraliskt, och de negativa tankar som då uppkommer, ställer hinder i vägen när det gäller pengar och attraktionslagen.

Blad

Vinna pengar med attraktionslagen

attraktionslagen och pengar Hand-håller-jorden

Det är inte så att du inte kan vinna pengar på lotter eller spel men det går lite emot grundtanken med attraktionslagen. Huvudtanken i attraktionslagen är att du är ansvarig för allt som händer i ditt liv. Du måste axla det ansvaret. Med spel och lotter lägger du ut ansvaret på lotteriet. Det blir inte en direkt kontakt mellan dig och universum. Alla människors liv ser olika ut och har olika förutsättningar. I spel så ser förutsättningarna lika ut för alla, oddsen är satta. Du kan inte påverka matematiken, som i lotteriets fall är emot dig.

Blad

Styr dina pengar med attraktionslagen

Om din ekonomi är dålig och du verkligen behöver mera pengar är det vanligt att tankarna går så här.

Hur lite pengar du har.

Hur dålig ekonomi du har.

Att du är dålig på att hantera pengar.

Du tänker att du inte har råd, och att du inte kommer att få mera pengar i framtiden.  

Om du ständigt känner dig och identifierar dig som fattig så kan du inte attrahera välstånd. Du kommer istället att attrahera det som dina tankar fokuserar på, nämligen fattigdom.

Alla dessa tankar och uttalanden har en mycket negativ energi som påverkar din förmåga till attraktion. Lagen om attraktion är ett energiflödet mellan människor och universum. Undvik att använda negativa termer och tankar. Tänk istället i positiva banor “jag är rik” “jag har sparat ihop” osv.

Blad

Manifestera pengar

Kvinna-med-pengar attraktionslagen och pengar
 • Jag är värd överflöd och rikedom
 • Visualisera ditt överflöd
 • Positiva affirmationer
 • Bryt negativa tankar
 • Känna och ta emot

För att attrahera pengar med attraktionslagen måste rikta in dina tankar, och känslor, mot en annan framtid. En framtid där pengar och rikedom finns för dig. Låta universum känna och förstå din innersta önskan och vilja att få rikedom.

Den som talar mest om rikedom är den som får mest rikedom. Och den som talar mest om sin fattigdom är den som kommer att fortsätta vara fattig. Du måste omvandla dom negativa vibrationerna kring pengar och välstånd till positiva vibrationer.

Blad

Du är värdig att få ta emot

Om du känner att du inte är värdig att ha pengar så kommer pengarna  inte att vara närvarande i dina vibrationer mot universum. Börja med att känna innerlig tacksamhet och förnöjelse över det du har. När man verkligen kan uppskatta det man har kommer sinnesstämningen att skifta från negativ till positiv.

Attrahera pengar och rikedom

Det är lättare att visualisera vad du ska ha dina pengar till, än att bara rikta in sin önskan på pengar. Se och känn de resor, upplevelser, saker och njutningar som du skulle köpa för pengarna. Använd alla dina sinnen smak, lukt, syn, känsel och hörsel för att skapa och visualisera fram dina bilder.

Visualisering

attraktionslagen och pengar

Föreställ dig hur mycket gott du skulle kunna bidra med till dina medmänniskor. Känn att du är redo och öppen att ta emot en resa eller en upplevelse i vilken form den än uppenbarar sig. Resan kommer kanske till dig genom en vän, en släkting eller genom en vinst.

Positiva affirmationer

Att visualisera en upplevelse eller resa, istället för reda pengar, är lättare och ger mer positiv energi. Att föreställa sig en lat skön semester på någon varm och behaglig plats brukar inte vara så svårt. Attraktionslagen är en magnet som drar till sig essensen av det du tänker och känner.

Blad

Hur attraherar jag pengar?

Ändra dina tankar om Attraktionslagen och pengar

Avbryt negativa tankar och rikta om ditt tankemönster om pengar och rikedom. Ersätt negativa tankar med positiva tankar som gör dig lyckligare. Tänk i banor som

 • jag är lycklig och tacksam över allt som jag har
 • Allt som jag behöver kommer att komma till mig
 • Jag är värd och redo att ta emot allt som universum sänder mig
 • Jag har god hand med pengar och tillgångar”
 • “Jag är generös och givmild mot mina medmänniskor och min omvärld”.

Känn och upplev att du är en människa med tillgångar och välstånd. Uppträd generöst och givmilt mot medmänniskor och omgivning. Var en människa i balans och harmoni. Denna inställning ger dom rätta energierna som förmedlas till universum. Så här undviker du att göra: fem vanliga misstag med attraktionslagen.

Blad

Pengar och välstånd är energi

Glödlampa med kuggar

Alla människor och universum består av energi. Även dina tankar består av energi och har sina egna frekvenser.

Attraktionslagen är en utväxling av energi, positiva och negativa. Du sänder ut positiv energi och får tillbaka positiv energi. Ett givande och tagande. Man kan säga att man måste ge för att få.

Positiv energi

Det bästa är inte alltid att ge pengar utan det kan ge mera positiv energi tillbaka om man ger andra av sin tid, kunskap, omtanke osv. Var uppmärksam på varje liten detalj som kan generera ytterligare lite positiv energi.

Generositet

Små gester och gåvor kan vara lika effektiva som storslagna kontant gåvor. Man ger av sig själv och det man har, det är fullt tillräckligt.

attraktionslagen och pengar

Hur kommer du använda ditt överflöd?

Fundera på vilka sätt som du vill använda dina pengar. Hur kan ditt överflöd göra världen till en bättre plats.Tankar som baseras på att vara generös mot omvärlden genererar mer positiv energi. Kanske kan du förutom det som ska gå till dina egna behov, se andras nöd och vad dom behöver. Hur kan du, när du får råd, utveckla dina talanger och färdigheter.

Du är generös

Pengar och tillgångar kan hjälpa dig att växa och därigenom hjälpa andra. Tanken på sig själv som välgörare och filantrop försätter dig i en öppen och positiv vibration. En vibration som kommer att uppfattas av universum och ekas tillbaka. Ett eko som kommer att ge dig allt du behöver och mer därtill. Gå nu vidare med ytterligare övningar i attraktionslagen.

Hur länge och hur mycket du kommer att få av universum, är något som du bestämmer själv. Så länge du skickar positiva vibrationer ut mot universum, så länge kommer universum att skicka tillbaka allt positivt du behöver.

attraktionslagen och pengar
Hanna-namn