Aurafärger / 10 Vanligaste Aurafärgerna

Aurafärgerna finns i den energin som omger människokroppen. Vissa människor har en låg nivå av ljus i sin Aura på grund av genetiska och miljömässiga faktorer. Andra har en Aura med starkt ljus som lätt kan kännas och ses av människor som har kunskapen och förmågan att se en Aura.

Auran sträcker sig vanligtvis en bit ut från kroppen i alla riktningar, som en rysk docka i flera lager. Den består av 7 lager som alltid är sammankopplade och som påverkar varandra. Läs mer om Vad Är Aura?.

Kvinna i ett fält av färger - Aurafärger

Olika känslor, olika färger

Känslor genererar olika färger, och därför kan Auran visa vilken färgton eller kombination av färger som helst. De ljusaste och renaste färgerna indikerar vanligtvis starka, rena känslor och harmoni. Och dom mörkare färgerna en mera disharmonisk och stressad själ. Ingen levande varelse avger bara en aura färg, men en färg kan vara den dominerande i Aurans färger.

Ingen manifestation av aurans färger är falsk. Aurafärger är ett naturligt resultat av själens och sinnets tillstånd.Färger tenderar att vara universella, vilket indikerar att Auran är en gemensam aspekt bland alla människor.

Beskrivning av färgerna

Som nämnts tidigare kan Auran anta olika färger, och var och en av färgerna har olika betydelse. Aura färgen gör det möjligt att dra slutsatser om ditt mentala och fysiska tillstånd. 


Dessa är de tio vanligaste Aurafärgerna och deras betydelse.

Här är några viktiga egenskaper hos färgerna som kan ses hos Auran och som kan visa en persons sinnestillstånd och humör

Röd

röd lampa - Aurafärger

Rött är positivt när det är klart och glänsande. Röd Aura betyder energi, värme och vitalitet. Men det kan också uttrycka revolt, ilska och till och med hat. Människor som har en röd aura är passionerade och energiska individer och äventyrliga när det gäller resor, mat och sexpartners. Med gula och röda reflexer är det synonymt med lust och okontrollerade känslor.

Orange

Orage lampa - Aurafärger

Människor som har en orange aura är generösa. De uppskattar att vara med andra och har inget emot om de är i centrum för uppmärksamheten. De vill glädja andra, är sällskapliga, njuta av livet och har empati med andra. De är friska, tar hand om sin kondition och njuter av god mat.

Gul

gul lampa

Gul Aura är synonymt med intensiv intellektuell aktivitet. Individer med en gul aura är logiska, analytiska och intelligenta. De utmärker sig i karriären som lärare, vetenskapsmän eller uppfinnare. De kan arbeta hårt och prioriterar sina jobb över personliga relationer. De är optimistiska, livliga och kan glädjas åt små saker.

Grön

grön lampa

Grön Aura representerar kreativitet och hårt arbete, och de gillar att uppnå perfektion. De är blygsamma och realistiska, och de låter inte drömmar styra sitt liv. Grönt är en symbol för balans.

Människor med en grön aura är balanserade och kan arbeta i tex ett vårdande yrke. De tycker om att ta hand om andra och tycker om att vara ute i naturen.

Blå

blå lampa - Aurafärger

Den blå färgen står för balanserade människor. De är trevliga, charmiga och behandlar alla människor med respekt.

Blått är också traditionellt förknippat med andlig tro och intuition.

Ljusblå Aurafärger

Ljusblå Aura representerar en känslig och diplomatisk person. Ser positivt på livet, söker balans i allt och kommer överens med andra människor.

Lila

lila lampa

Liksom blått återspeglar lila mer betydelsefull andlig inriktning. Med lavendel ger lila också bra energi. Människor med en lila aura är känsliga och intellektuella. De lyssnar gärna på andra människor och känner av deras deras humör och hur dom mår.

Vit

vit lampa

En helt vit Aura är sällsynt och står för klarhet, renhet, perfektion, integration och förmåga till samarbete och diplomati. Det är Aura hos en balanserad person som har hittat sitt inre centrum. Dessutom intuitiv och låter inte spänningar och kriser störa sitt lugn.

Rosa

rosa lampa

Rosa Aura finns hos en älskvärd person som älskar att ge. De vill bli älskade och omtyckta av andra. Spenderar så mycket tid som möjligt med sina nära vänner och familj. De är måna om sin hälsa och prioriterar kost och motion.

Violett

violett lampa

Violett Aura indikerar en person som är intuitiv och andlig och känner igen små subtila förändringar och energier mellan människor som andra inte uppfattar. Också en innovativ, kreativ och genuin person. Ekonomi och saker betyder inte så mycket för den violetta Aura-personen.

 Svarta och bruna aurafärger

Brun lampa

De mycket mörka eller svarta Aura-färgerna indikerar negativitet, hat, depression, sjukdom eller skada. Den mörka Auran betyder också själviskhet, konfliktsökande och en tendens att ljuga och bedra.

Denna Aura-färg är alltid ett dåligt tecken.


Våra auror är en del av livets väv. Varje levande varelse har en aura, och vi är alla sammankopplade genom våra auror och energikroppar. Vi är ett med allt och alla.