drömmar om ormar

Drömmar om ormar

Ormen är en dröm symbol av diabolisk natur då den representerar liv och död i dess mest fruktade form. Det är den eviga skräck symbolen djupt rotad i det mänskliga psyket. I den freudianska symboliken, å andra sidan, betyder en orm sexualitet vilket är grunden för liv.

Helande kraft i Drömmar om ormar

På romersk tid sågs ormen som en helande kraft och inom medicinen har man ormen som en symbol för läkekonst och botande av sjukdomar. I den egyptiska mytologin var ormar underjordens väktare. Även i hinduismen är det en symbol med starka skapande sexuella krafter som är en förutsättning för liv och lycka.

Att drömma om ormar

I de flesta äldre civilisationer betraktades ormen som en sexsymbol och symboliserade sexuell lust och var en fallossymbol. Även i dag räknas den här sortens drömmar till kategorin erotiska drömmar, vilket betyder att dom ofta har en sexuell betydelse. Det betyder inte att det inte finns undantag och att drömmen kan handla om någonting helt annat.

Sömn : Sov bättre med KBT!

Sömn är livsviktigt. Men allt fler har idag svårt att sova. Med hjälp av KBT, får du konkreta verktyg för att på egen hand komma till rätta med problemen. KBT är den metod som har visat bäst resultat på lång och kort sikt vid sömnbesvär.

Drömtydning om ormar

⭐Många ormar är giftormar eller farliga på annat sätt och de kan stå för lömsk fara.

⭐Ormar ömsar också skinn vilket är ett sätt att lämna det gamla bakom sig och förnyad gå framtiden till mötes.

⭐Drömmar om ormar kan därför uppstå när man står inför en omvälvande förnyelse i livet.

⭐Om vi drömmer om hur en orm slingrar sig runt en kroppsdel betyder det att man styrs av driften och passionen. Ge akt på dina laster.

⭐Drömmer du att du dödar en orm kommer du att besegra dina motståndare och alla som avundas dig.

⭐Att drömma att man ser en hoprullad orm är en varning om fara, det kan också vara en bild för sjukdom eller hat.

⭐Om ormen du drömde om väste betyder det att vännerna inte kommer att få någon makt över dig.

Drömmer att du blir jagad & biten av ormar

⭐Om du drömmer att en orm försöker bita dig i fötterna är det en varning om svartsjuka och avundsjuka.

⭐Drömmer du att du blir biten av en orm betyder det att du har mycket lömska fiender.

⭐Om du drömmer att du slåss med ormar kommer du att besegra dina fiender, men om ormarna lyckas bita dig väntar sorger och besvikelser.

Försöker en orm bita dig utan att lyckas ska du se upp med falska vänner.

lycka-divider-small till Drömmar om ormar

 

Drömma om råttor

Drömmar om råttor

Råttor och möss är sällan populära, vare sig man drömmer om dom eller upplever dom i verkliga livet. Dom förknippas oftast med sjukdomar, smittor och orenheter. Det gör att dom kan vara farliga för människor vid kontakt.

Om du drömmer om råttor och möss upplever du något, eller någon, som fysiskt eller psykiskt avskräckande. Kanske är det något som är sexuellt avvikande och obscent. Eller något som på annat sätt stör din sinnesro.

Råttor i drömmen

Råtta är också ett namn som man ger till människor som tjallar och sviker. En person som man inte kan lita på. En person som när som helst kan svika och gå bakom din rygg. Någon som du ska se upp med.

Drömtydning om råttor

⭐Att drömma om råttor kan vara en varning att någon du litar på kommer att svika dig.

⭐Kommer det en hel invasion av råttor kan det tyda på kommande svårigheter och problem.

⭐Ser du många råttor som leker med varandra betyder det att du kommer att styra över människor. Att du kommer att ta kontrollen.

⭐Om du blir anfallen av råttor men besegrar dem kommer du att vara säker från dina ovänner. Du är stark nog att reda dig själv.

⭐Råttor kan representera bilder av människor i din närhet som du identifierar med råttor. Är det någon som du tänker på som en råtta.

⭐Om råttorna i drömmen biter dig får du vara beredd på motgångar och svårigheter.

⭐Drömmar om råttor kan betyda att det finns någon som vill sätta sig på dig och trycka ner dig.

Läs om kraften hos Positiva Tankar : Tyda Drömmar

Hanna-namn