Tänk 10 positiva tankar före frukost

🌟 Du ser fram mot dagen med positiv förväntan.

🌟 Du har stark självkänsla och ett energiskt driv.

🌟 Du känner glädje och harmoni.

🌟 Du genomför dina uppgifter och mål för dagen.

🌟 Inget är för stort eller för svårt för dig.

Öva dina positiva tankar

Att tänka positiva tankar redan på morgonen kan ha en dramatisk effekt på din inställning och attityd till den kommande dagen. Att du tränar dig i att tänka positivt får dig att öka din självkänsla. Får dig att  övervinna rädslan inför kommande prövningar. Låter dig lyfta blicken med självsäkerhet och gå mot lycka i livet. Du ser dig inte längre som någon medelmåtta utan siktar högt, för att lyckas i din strävan mot dina mål.

Träna dig till lycka

Lycka är en förmåga som du kan träna upp precis som mycket annat, och alla kan göra det. Lycka är en komplex känsla som man med dagens metoder kan mäta. Via kameror kan man mäta och registrera vad som händer i hjärnan vid olika känslor och vilka områden som aktiveras.

Lyckokänslan

Hjärta-med-kvinna-1

När du känner lycka, uppstår en elektrisk aktivitet i en specifik del av din hjärna. Att känna sig lycklig är bra för många delar av din hälsa, framför allt för immunförsvaret, och att det gör dig mera stresstålig.

För att nå lyckokänslan, får du gå din egen väg, då vägen dit varierar från person till person. Oavsett hur ditt liv ser ut, har du alltid ett val. Ett val som är 100% ditt eget. Valet att välja positiva tankar före negativa. Låt inte omständigheter avgöra vad ditt val blir, utan ta kontroll över dina tankar och din inställning

Alla kan finna lycka

Hjärnforskningen i dag anser att du är kodad från födseln för att uppleva lyckokänslor, du har ett system som stimuleras av glädje och eufori. Men hjärnan kan också programmeras om, hos vuxna. Varje gång som du lär dig något nytt så förändras kopplingarna i hjärnan, vilket är en mätbar process.

Genom att medvetet uppmärksamma positiva upplevelser kan du träna upp din förmåga att uppleva lycka. Och omvänt, har ett alltför stort fokus på negativa upplevelser, en negativ inverkan på din förmåga att känna lycka.

💖💖💖💖💖💖

tank-positivt

Tänk positivt – stoppa dina negativa tankar” är en ljudbok från Mindly.se som lär dig att tänka positivt och se möjligheterna i ditt liv. Genom hypnos kan du arbeta med ditt undermedvetna för att få bestående positiva förändringar.

Med ljudboken “Tänk positivt” lär du dig enkla tekniker som verkligen fungerar. Och du får en kraftfull hypnos, som hjälper dig genom att omprogrammera ditt sinne till ökad positivitet och tacksamhet. Bli mer positiv och lär dig se det goda i livet och de upplevelser du har med dig.Mindly.se har stora framgångar med sina ljudböcker som på ett effektivt sätt ger dig verktyg för att ändra ditt sinne.

💖💖💖💖💖💖

Vad gör dig lycklig?

Du kan träna dina sinnen och din lycka genom att styra uppmärksamheten till nuet. Strunta i vad och varför du gör olika saker och koncentrera dig på sinnesupplevelserna i nuet. Med en aktiv närvaro i nuet kommer en ökad positiv känsla, oavsett om du håller på med något tråkigt.

Nyfikenhet och stimulans

Nyfikenhet är också någonting som gör oss lyckliga. Människan är skapad att uppleva nya och stimulerande saker och att prova nya upplevelser. Att öka sin lycka betyder inte att du alltid måste vara lycklig och aldrig kan vara nedstämd. Ofta har man tankar som att om jag bara fick….eller om jag bara hade…..så skulle allt vara perfekt.

Positiva tankar och känslor

Hjärta-tummen-upp positiva tankar

Om du ständigt har sådana distraherande tankar så är du inte närvarande i nuet och missar den lycka som finns här och nu. Att ha negativa känslor utesluter inte positiva. Tankar och känslor sätter spår i hjärnan. Glädje eller sorg etsar sig fast i hjärnan. Låt det bli glädje som präglar din hjärna.

Du kan styra processen mot lycka genom att odla positiva känslor och dämpa dom negativa. Att känna lycka är ett resultat av tankar och känslor. Ett resultat av träning,övning och erfarenhet.

💖💖💖💖💖💖

Positiva tankar kan förändra ditt liv

Vi har ju alla hört fantastiska historier om människor som totalt har vänt sina liv, från misär till framgång och lycka. Ändå när du hör dessa historier så tänker du inte på att du har samma möjlighet att vända ditt egna liv i den riktning som du skulle vilja.

Men du kan styra ditt liv med hjälp av kraften i dina positiva tankar. Dina tankar kan förändra ditt liv. Dina tankar kan leda dig till höjder som du inte trodde var möjligt.  Läs mer om positiva tankar och hypnos.

smiling-emoji

Övningar för positiva tankar i 10 enkla steg

10 steg som inte kostar dig något.

10 steg som inte kräver någon förberedelse.

10 steg som du inte förlorar något på att prova.

Liksom andra saker i livet, så tar det tid, att lära sig vända sina negativa tankar till positiva. Med hjälp av några enkla steg så kan du komma en god bit på väg. Träning, envishet och att inte ge upp är nyckeln till framgång.

Gör dessa enkla mentala övningar, varje morgon, och du ser snart ett resultat av tankens kraft.

Så kör hårt och peppa dig direkt på morgonen.

💛 I dag är en ny början och en ny möjlighet att uträtta storverk.

💛 Man är aldrig för gammal för att sätta upp nya mål och drömma stort.

💛 Jag har kraften att ändra på och påverka mitt liv.

💛 Att vara modig är att vara rädd men att göra det ändå.

💛 Jag låter inte andras bitterhet överskugga min positiva inställning.

💛 Om en möjlighet uppenbarar sej är jag redo att ta den.

💛 Jag har alltid en valmöjlighet.

💛 Om allt verkar gå galet kan jag i alla fall kontrollera min attityd och min inställning.

💛 Jag ägnar mig åt mitt, bryr mej inte om gräset på andra sidan staketet.

💛 Jag förtjänar och är värd all kärlek och tillgivenhet jag kan få.

Hanna-namn