Hypnos är en ofarlig metod för att framgångsrikt bota och lindra ett flertal lidanden och åkommor. Det kan hjälpa dig att bota dina besvär på ett lättare sätt. Hypnos ger dig chansen till ett bättre, sundare liv.

Du har lovat dig själv att :

 • Gå ner i vikt
 • Att sluta röka
 • Ha en mera positiv attityd till livet
 • Att minska stressen
 • Börja träna
 • Ägna mer tid åt barn, familj ,vänner

Du lyckas i några dagar, att hålla dina löften och de nya vanorna, men så faller du tillbaka gamla hjulspår. Gång på gång försöker du men blir aldrig kvitt dina gamla vanor. Du vet vad du måste göra men tar fortfarande fel väg och fel beslut. Det verkar omöjligt att uppbåda viljestyrka nog för en förändring.

Hypnos mot ångest och depression

Så-kan-hypnos-hjälpa-dig---hjärna

Du fortsätter med dina dåliga vanor dag efter dag trots att du vet att det inte är bra för dig. Det känns som om du varken har tid eller kraft att ta tag i det du behöver göra. 

Motivationen för förändring avtar och tillslut är den helt borta. Ångesten för ditt misslyckande ökar. Depressiva tankar kommer smygande. Det här är inget unikt för dig utan en helt normal reaktion. Det finns dock goda nyheter för dig som upplever detta. Oavsett om det gäller att gå ner i vikt, sluta röka, minska stress, eller att styra tankarna i en mera positiv riktning. 

Prova med hypnos!

Att bara förlita sig på viljestyrka är inte den bästa lösningen. Dina vanor, bra eller dåliga, växer i kraft och styrka allt efter åren går. Det blir allt svårare att bryta en negativ spiral. Vanorna blir så småningom en automatisk reaktion på triggers i din omgivning.

Du försöker igen och igen att skapa nya vanor men faller ideligen tillbaka i gamla hjulspår. 

Hypnos och självkänsla

Hypnos-lampa

Det är ditt undermedvetna som är ansvarigt för dina dåliga vanor. När du försöker bryta och vända till något nytt orsakar det stress och du faller tillbaka i det gamla kända mönstret.

Studier har visat att över 90% av våra vanor styrs från vårt undermedvetna. Att styra ditt undermedvetna med enbart viljekraft är svårt om inte omöjligt. Så, om vi vill styra om eller ändra vårt beteende är det möjligt att göra det med hypnos

Hur fungerar hypnos?

Hypnos är en naturlig, avslappnande enkel lösning för att få in dig på rätt spår. Hypnos är inte sömn utan mera ett naturligt lugnt och avslappnat tillstånd. Det är ett förändrat medvetande liknande det som du upplever precis innan du somnar. Vid terapeutisk hypnos utökas detta tillstånd artificiellt, så att man kan arbeta inom sina gränser, och med sina egna möjligheter.

Kvinna-med-huvud-i-händer

Vad händer under hypnos?

Under hypnos stiger dom naturliga nivåerna av serotonin och endorfiner. Det gör att medvetandet blir mindre kritiskt och analyserande. I det stadiet, av avslappning, kan det undermedvetna styras och programmeras om. Det finns inget magiskt eller mystiskt med dagens hypnos.

Vetenskapen och hypnos

Kraften hos hypnos är idag en välkänd och erkänd vetenskap. Det är en säker, behaglig och naturlig metod. Det ger en djup fysisk och känslomässig avslappning som frigör och tar fram dina egna resurser. Och framför allt är det en mycket effektiv metod för att få till förändring. 

Att sluta röka, gå ner i vikt, mm

Hypnos används på en mängd olika områden, och har i vissa fall revolutionerat behandlingen. Några användningsområden är:

 • Rökavvänjning
 • Smärtlindring
 • kirurgi
 •  Ångest
 • Stresshantering
 • Barnafödande
 • Sömnproblem
 • Motivation
 • Fobier
 • Viktminskning

Är hypnos farligt?

Nej hypnos är inte farligt. Du kan inte bli fast i ett hypnotiskt tillstånd. Du kommer alltid ut ur hypnosen. Det värsta som kan hända är att du blir så lugn och avslappnad att du somnar. När du vaknar upp igen kommer du att vara som vanligt.

Du kommer heller inte att glömma det som var under sessionen, ditt undermedvetna kommer hela tiden att vara medvetet och vaket. Man kan heller inte bli hypnotiserad mot sin vilja. 

Människor har dock olika fallenhet för att bli hypnotiserade. Dom flesta människor kan bli hypnotiserade. Några, 20-30% procent, har svårare att bli hypnotiserade. Att du är positiv till hypnosens verkan är en bra start för att få ett bra resultat.

⭐⭐⭐⭐⭐

Böcker som hjälper

Mindly.se finns en mängd olika kurser och ljudböcker som på ett tryggt och stimulerande sätt ger dig möjlighet till förändring. Sluta röka, förändra din sy på livet, bli av med dina sociala fobier, mm. på Mindly.se finns det hjälp att hitta. Gå in och läs recensionerna och förundras över resultaten.

⭐⭐⭐⭐⭐

Hanna-namn

Här kan du läsa mer om LYCKA