Drömmer om Mitt Ex

Att drömma om sitt ex Àr mycket vanligt, sÄ det Àr en upplevelse som du inte Àr ensam om. Oavsett om det Àr ditt senaste ex eller din första kÀrlek sÄ drömmer vi alla om vÄra ex dÄ och dÄ. LÀs om vÄra Vanligaste Drömmar.

man and woman kissing on the beach - Drömmer Om Mitt Ex

Varför Drömmer Man om Sitt Ex?

VÄr första kÀrlek blir ofta djupt inprÀntad i vÄrt psyke och kommer för alltid att undermedvetet, representera kÀrlek, lust och passion. SÄ din undermedvetna önskan att Äteruppliva allt det som ditt ex representerade kan fÄ dig att ha drömmar om ditt ex. 

Kanske ditt nuvarande förhÄllande har blivit trÄkigt och börjat gÄ lite för mycket pÄ rutin. Ex kan dyka upp i vÄra drömmar pÄ mÄnga olika sÀtt, men det har ofta en djupare betydelse. Beroende pÄ var och hur ditt liv ser ut finns det olika meningar med dina drömmar.

Kanske Drömmer du om en Återförening?

Drömmar om ex kan tex kopplas till att bli dumpad av nÄgon som du var vÀldigt kÀr i. NÄgot som var en sÀrskilt smÀrtsam upplevelse och ett slag mot din sjÀlvkÀnsla. Det i sin tur lÀmnade dig med mÄnga frÄgor: Vad gjorde jag för fel? Varför var jag inte tillrÀckligt bra? Finns det nÄgot sÀtt jag kan vinna tillbaka den hÀr personen pÄ? Kommer jag nÄgonsin att komma över den hÀr personen?

2 kids kissing - Drömmer Om Mitt Ex

Drömma om en gammal kÀrlek

Även i dom mest vĂ€nskapliga och hjĂ€rtliga separationer sĂ„ finns det ofta  kvar kĂ€nslor av skuld, skam, övergivenhet och en sĂ„rad sjĂ€lvkĂ€nsla.

Dina drömmar kan kanske hjÀlpa dig att ÄterfÄ lite magi, passion, sjÀlvförtroende och livslust som du har förlorat vid uppbrottet, utan att du nÄgonsin behöver se den personen i verkligheten igen. LÀs: Drömmar Om Otrohet.

Du fÄr en chans att omvÀrdera saker frÄn ett annat perspektiv, bearbeta kÀnslor och avsluta saker som finns kvar i ditt  undermedvetna.

Attraktionslagen blomma
  • Du drömmer att du blir tillsammans med ditt ex. Det hĂ€r Ă€r en dröm om att uppfylla sina drömmar, inte nödvĂ€ndigtvis med ditt ex.
  • Du drömmer att du spionerar pĂ„ ditt ex. Det Ă€r en dröm om önskan att förstĂ„ vad som hĂ€nde eller gick fel.
  • Du drömmer att ditt ex kommer till dig och ber om ursĂ€kt. Det hĂ€r Ă€r ocksĂ„ en dröm om att fĂ„ din önskan uppfylld sĂ„ att du kan kĂ€nna dig tillfreds med det som hĂ€nde.
  • Du drömmer att du blir tillsammans med ett ex som var vĂ„ldsam eller begrĂ€nsade dig. Det Ă€r en varning frĂ„n ditt undermedvetna att vara pĂ„ vakt mot liknande situationer.
  • Om du drömmer att ditt ex smickrar dig Ă€r det ett förebud om att du snart kommer att hamna i grĂ€l med din nuvarande kĂ€rlek.
  • Du drömmer att du har sex med ditt ex. Du har inte riktigt kunnat gĂ„ vidare i ditt liv och saknar och önskar nĂ„got mer, inte nödvĂ€ndigtvis tillsammans med ditt ex.
Toplifeline Attraktionslagen flower