Vintervarg Drömtydning om Varg

Drömtydning  om Varg / Vargar

Vargen har i alla tider varit symbolen för ondska och illvillighet som lurar i skogen eller i mörkret. Det finns ju en mängd historier, sagor och talesätt som involverar Vargen. Och allt som oftast handlar det om svek och bedrägerier. Det är sällan som en varg framställs på ett positivt sätt, även om det säkert finns såna fall också.

Drömmar om Vargar

Så om du drömmer om en varg finns det förmodligen nått eller någon i din omgivning som du inte är riktigt säker på. Någon som du anar eller misstänker kan vara ett hot mot dig på ett eller annat sätt. Det kan vara en varningssignal om att något är fel och att du ska vara vaksam. En varg eller en flock med vargar är ju aldrig att lita på.

stiliserad Varg från Drömtydning om Varg

Vargen Symboliserar det Mörka

Att drömma om en varg kan också symbolisera de mörka sidorna av din egen karaktär. Sidor som pockar på, vill ha uppmärksamhet och komma fram i ljuset. Sidor som du kanske har gömt i ditt undermedvetna och som du kanske inte vill ska komma fram i ljuset. Men för det mesta är dom skrämmande drömmarna om vargar en återspegling av upplevda hot utifrån.

10 Vanliga Drömtolkningar om Varg & Vargar

⭐ Om du drömmer om en vit varg är det någon i din omgivning, som du kanske inte helt litar på, som försöker locka och förföra dig.

⭐ Att drömma om en död varg symboliserar att du kommer att möta listiga fiender som försöker baktala dig.

⭐ Att drömma att du dödar en varg betyder att du kommer att eliminera en farlig fiende.

⭐ Drömmer du om en varg i en bur betyder det otur.

⭐ Om du hör en varg yla i din dröm ska du vara vaksam och uppmärksam på eventuellt kommande farliga situationer.

Fångar du en varg i drömmen kommer du att ha ett stort gräl med någon snart.

⭐ Att drömma om en morrande varg visar att det börjar bli obalans och disharmoni på något område i ditt liv.

⭐ Drömmer du, att du har en varg i huset är ett varningstecken för att du kommer att ha en konflikt med en myndighet eller en chefsperson.

⭐ Om du i drömmen rider på en varg, kommer du att din segra över alla dina fiender som försöker trycka ner och stopppa dig.

⭐ Att drömma om en trevlig och tillgiven varg varnar för att någon i din omgivning kommer att försöka bedra eller lura dig.