Köpa Kristaller & Stenar

Köpa rätt kristaller och stenar, låter det svårt? Du kan hitta rätt kristall genom att låta kristallen välja dig. Då kommer du alltid att hitta rätt. Eller också väljer du en av dom stenar och kristaller som jag visar här.

Köpa och välja rätt

När du väljer kristaller eller stenar så får du gå på känsla, eller också får du välja utifrån användningsområde och vilka behov du har. Vad ska den användas till? Ska du bära den ständigt eller bara använda den vid särskilda tillfällen. Kanske ska du placera den i ditt hem eller använda den för healing.

Gåva från naturen

Att använda kristaller för att läka och för healing är enkelt, smärtfritt och riskfritt. Vilka andra typer av behandlingar kan du säga det om? Du använder en gåva från naturen, som inte bara är fantastiskt vacker, utan den kan också förbättra din hälsa på många sätt. Läs mer om Magiska Kristaller.

Hitta rätt kristall

Var inte rädd för att välja en kristall bara för att den har en vacker färg och fångar din uppmärksamhet. Det finns en anledning till att den drar till sig ditt intresse, och om den gör det, så är det kristallen du borde ha. Du kommer intuitivt att dras till vissa kristaller som tilltalar dig. Det kan gälla vilken färg, form eller storlek som helst. 

Ha ett öppet och positivt sinne så kommer du att känna vilken sten eller kristall som tilltalar dig. Det kan vara en eller flera, så följ dina sinnen så blir det rätt. Men skaffa inte en kristall och lägga den i fickan och förvänta dig att den ska utföra underverk. Läs mer om Kristallernas Färger.

Rena och programmera dina kristaller

Oavsett var du hittar din kristall, se till att du renar och programmerar den före användning. När du väl har renat och programmerat din kristall så kan kraften från den komma dig till nytta under lång tid. Ha respekt för dina kristaller och se dom som samarbetspartners och dom kommer att ge dig tillbaka i överflöd.

Kom ihåg att, när du väljer en kristall är det inte den största och finaste som nödvändigtvis är den bästa för dig. Det är ju inte kristallens yttre skönhet som ger den kraft, utan mera vad den kan göra för dig.

När du är i harmoni med kristallen

När du hittar en kristall som tilltalar dig så harmoniserar den med dina frekvenser. Vi har, som människor, många gemensamma mineraler och frekvenser med kristallerna. Då ska du följa den känslan av att du har hittat rätt och vara övertygad om att naturen har lett dig till rätt kristall. Slipade, polerade och på andra sätt bearbetade kristaller har olika energier, så det kan vara bra att prova olika kristaller för att hitta rätt. 

olika hängen med stenar Köpa Kristaller

Vilka kristaller ska du köpa?

Om du ändå inte riktigt vet var du ska börja när det gäller att välja kristall så kan du t.ex. börja med din månadssten eller välja en eller flera från listan härunder. 

6 st kristaller som kan vara lämpliga att börja med:

1: Bergskristall, Klar kvarts

Denna kristall räknas som en universell kristall för läkning och är en bra kristall att börja med, särskilt om du är ny i kristallernas värld. 

Den ökar inte bara din energi, den skyddar också mot andra personers negativa energier och förbättrar ditt immunförsvar. 

2: Citrin

Vanligtvis gul eller champagne färgad. Citrine har en kreativ, positiv och lycklig energi. Det gör den till en idealisk kristall att bära eller använda om ditt humör kanske är lågt, eller om du behöver hjälp med kreativitet. 

Används också för allt som berör välstånd och ekonomi. Det är också en kristall som ger tur och självförtroende. Har en förmåga att locka affärer och pengar.

3: Grön aventurin

Aventurin är en kvarts som finns i en mängd olika färger, men de gröna rekommenderas för att användas som helande kristaller. Grön Aventurin är en kristall för hälsa och vitalitet. Den är därför användbar för allt som har med hälsa, vänner, ekonomi och tillväxt att göra.

4: Rosenkvarts

Anses vara kärlekens stora kristall, men den är inte bara för kärlek och romantik. Rosenkvarts hjälper dig också att läka och stärka  självförtroende och självkänsla. Genom att stärka och rensa hjärtchakrat tar den bort dåliga energier från hjärtat, så att det är öppet för kärlek. Rosenkvarts har en mycket lugnande och rogivande effekt hos den som håller eller bär den. 

5: Ametist

Kanske den mest populära av alla kristaller. Ametist finns i ett brett spektrum av violetta och lila nyanser. Den används för att rena auran och för att ge andligt skydd. Skapar en balans mellan den mentala, känslomässiga och fysiska kroppen. Används ofta i meditation och är känd för att öka intuitionen. Ametistens lugnande förmågor kan hjälpa vid fysisk sjukdom samt för en mängd olika missbruk.

6: Svart turmalin

Svart Turmalin ses som en jordningsten och är skyddande mot negativa energier. När du bär den stöter den bort den negativa energin som kan komma från omgivningen. Den främjar också fokus och minne, bra om du känner dig förvirrad, desorienterad eller glömsk.

Köpa fantastiska kristaller

Kristaller är fantastiska, att se på, att hålla i och att bära. Att använda kristaller, för att förvandla negativ energi till positiv energi kommer att ha ett stort inflytande över ditt liv och din hälsa. Så njut av dina kristaller. Det finns massor att välja mellan, om du väljer små eller stora, dyra eller billiga är helt upp till dig.  När du valt en kristall som passar dig, kom ihåg att rengöra den då och då för att hålla energin stark och ren.