Attraktionslagen övningar pilar

Attraktionslagen & övningar

Du känner du dig begränsad och att ditt liv inte riktigt har kommit till sin rätt. Du känner att det finns mer som du kan uppleva och att åstadkomma.

ÄR DU REDO FÖR EN FÖRÄNDRING?

Med Attraktionslagens övningar kan du vända ditt liv på ett sätt, och till sådana höjder, du inte trodde var möjligt.

 • Utan timmar av träning
 • Det kostar dig ingenting
 • En lustfylld resa mot målet
 • Du sköter det själv på din egen tid

Vi är alla där vi är, på grund av och tack vare våra tankar i det förflutna. Tankar blir till energi och till saker. Vi tänker medvetet eller undermedvetet alltid på någonting.

Lagen om attraktion – övningar

Problemet är när vi tänker mer på saker vi inte vill ha än det vi vill ha. Det spelar ingen roll om vi vill eller inte vill ha något, vi får det vi tänker mest på. Det är här du behöver attraktionslagens övningar.

Styr dina tankar mot det positiva

Försök att, under en dag eller två, observera dina tankar och vad det är du tänker på. Tänker du mest på saker som oroar dig, och som du inte vill ska hända, eller tänker du på det som du är rädd för, eller går dina tankar till sådana saker som är trevliga och underbara, upplyftande och positiva?

Skapa din framtid med Attraktionslagen övningar

Din nuvarande situation är summan av dina tidigare sinnesstämningar och det är nu du kan skapa din framtid med attraktionslagens övningar. Det förflutna är borta, det kan du inte ändra på, men din framtid kan du styra med dina tankar.

Positiv energi

För att påverka din framtid är det alltid nuet som är viktigast, det är härifrån som framtiden skapas. Allt är energi, du, ditt sinne och din kropp. Men du kan styra din kropp, och du kan också kontrollera ditt sinne. Ditt sinne och dina tankar kan vara din bästa vän eller din värsta fiende.

Om du styr ditt sinne och ditt tänkande är det din bästa vän, för det blir dina tankar och universum som kommer att skapa din fantastiska framtid.

3 knappar Attraktionslagen övningar

Här kommer attraktionslagens övningar som det är nödvändigt att ha insikt och kunskap om. Lycka till!

Det första steget är att klargöra. ♥

etta Attraktionslagen övningar

Det första steget är att göra klart för sig själv vad det är som du verkligen vill ha. Många människor tror att det dom vill ha än det ena än det andra, men när man börjar skärskåda deras önskningar kan det hända att det inte alls stämmer med den ursprungliga tanken.

Så att klargöra för sej själv, vad som är en innerlig önskan, är det första steget.

Din önskan till universum

En bra start är att skriva din framtidsvision (önskan) på ett papper, så detaljerat och målande som möjligt. Genom att skriva så får man möjlighet att tänka igenom sin önskan på ett mera detaljerat sätt. Det är också viktigt att du formulerar dig i en positiv ton, så att den energi du får tillbaka är positiv.

Skriv ditt drömliv

Skriv i presens, som om din önskan redan är ett faktum och uppfylld.

 • ”Jag är så glad för att jag har fått. . . .”
 • ” Nu när jag har . . . . känner jag mig nöjd och glad”
 • ” jag är tacksam för min nya . . .”
 • “ jag har fått ordning på…..”
 • “jag känner mig lycklig med ….”
 • osv.osv.

Det finns inga begränsningar i dig egen fantasi, allt är tillåtet. Ta ut svängarna ordentligt och forma din egen drömtillvaro. Slösa med tankar på allt du kan få, både stort och smått. Det du skrivit kommer att uppfattas av ditt undermedvetna som en sanning. Det kommer att hjälpa dig att klargöra dina önskningar.

Låt inga begränsande tankar styra det manus som du skriver om din dröm. Du kan få och ha allt, öppna dina sinnen och välkomna det.

Andra steget är att tro. ♥♥

tvåa Attraktionslagen övningar

Du måste i andra steget kunna tro att din önskan redan är uppfylld, och att tro det orubbligt. Handla, tala och tänk som om din önskan redan är uppfylld. Universum speglar dina tankar, så du måste tro och veta att din önskan har blivit tillfredsställd och känna glädje och entusiasm över det.

Tro på din framgång

Känna värmen och tillfredsställelsen i att du har fått det du så innerligt önskat. Detta är det svåraste steget, att tro orubbligt på sin vinst innan den har betalats ut. På samma sätt som om du har vunnit på lotteriet, vet att vinsten är din innan du ens har fått ut vinsten.

Tredje steget är att ta emot. ♥♥♥

trea

I det tredje steget måste du ta emot och acceptera din gåva från universum. Du måste vara öppen och positiv till förändringar. Du ser och tar dom möjligheter som dyker upp.

Positiva förändringar

Alla förändringar sker av en anledning. Förändringar kommer i små steg eller stora kliv, men se varje förändring som en möjlighet att komma vidare med din livsplan.

Är du redo att ta emot?

Du måste vara uppriktig och ärlig i din förmåga att ta emot gåvan från universum.

 • Är du redo för gåvan?
 • Känner du dig värdig att ta emot?
 • Känner du dig generad?
 • Känner du skadeglädje mot andra som inte får ta emot en gåva?

Kom ihåg att attraktionslagen ekar tillbaka positiva eller negativa frekvenser beroende på din sinnesstämning. Höj dig över småaktighet och förminskande tankar. Öppna dina sinnen, bred ut dina armar och välkomna gåvan från UNIVERSUM.

Läs mer om Attraktionslagen▶