Manifestera dina drömmar och dina önskningar

Försöker du hitta en väg framåt i livet? Är du nöjd med din nuvarande situation, eller letar du efter nya sätt, nya vägar och möjligheter?

Kvinna går barfota i Manifestera drömmar

Ibland kan det kännas överväldigande när du försöker tänka ut hur du ska nå dina mål och komma vidare. Du vet inte hur du ska komma framåt och du har ingen karta som visar dig vägen dit. 

Du kanske inte ens vet hur du ska ta det första steget. Men ta det lugnt det finns sätt att komma framåt och att manifestera dina önskningar.

Hitta vägen till dina mål

Du och många människor med dig, känner till processen med manifestationer som beskrivs, tex. i boken ”The Secret” och i många andra böcker som handlar om “Lagen om Attraktion”.

Det bygger på iden att dina tankar blir till materiella ting, saker och händelser. Några av verktygen som används i den processen är tex. att ändra ditt tankesätt, visa tacksamhet, använda visualisering, upprepa affirmationer och att anta en övergripande positiv attityd.

Följ universum, manifestera drömmar

Det är sant att dina tankar blir till saker och händelser, och att vi manifesterar vår egen verklighet. Men dom flesta som provar manifestationer, inser inte att det finns ett sista steg i processen som måste tas. Utan det ytterst viktiga steget kommer ingenting att röra sig framåt. Du kommer att bli kvar på samma ställe som du startade ifrån.

Universum kommer att starta processen att åstadkomma det du önskar genom att presentera möjligheter, människor och situationer för dig, det är sant! Men oavsett hur många positiva tankar du tänker, hur mycket tacksamhet och bekräftelse du visar och hur värdig du än känner dig… så kommer ingenting att hända om du inte börjar AGERA och HANDLA.

Manifestera det liv du önskar, Agera & Handla

kvinna dansar Manifestera drömmar

Oavsett vad så MÅSTE du stå upp och börja röra dig framåt för att få igång processen. Du tänker kanske, ”Men hur ska jag veta vilken väg jag ska ta?” 

Nyckeln till att veta och känna var och hur du ska komma framåt, är att ha ett lugnt och öppet sinne så att du kan känna och se när dina möjligheter kommer. En stressig miljö är lika med ett stressigt, oroligt sinne som gör att du får svårt att hitta fokus och klarhet. 

Låter lätt, eller hur? Ja det är lätt, men det kräver lite disciplin..

Öppna ditt sinne, stäng av din telefon, släpp dina sinnen fria

Varje dag, ta ett medvetet beslut att ha stunder då du inte är störd utan att du bara kan vara i nuet och att tänka på ingenting. Meditation och mindfulness är bra, men om du inte är van att praktisera det så finns det många andra sätt att få in lite tystnad, lugn och ro i din tillvaro.

  • Stäng av radion och telefonen när och om du åker bil till jobbet.
  • Stäng av tv:n, tänd ett ljus och befinn dig bara i stillhet.
  • Lyssna på lite soft, lugnande musik.
  • Gå ut i naturen, lyssna på ljuden och njut av stillheten.
  • Ta en cykeltur, på en väg som inte är så trafikerad eller på en skogsväg.

Oavsett vad och hur du gör, försök att få stunder av lugn och stillhet. Gör vad du kan för att släppa tankarna på det förflutna eller på framtiden, och försök vara helt närvarande i nuet. Försök inte att styra dina tankar, utan slappna bara av och var i nuet.

Du kommer att bli förvånad över hur många tankar och ideer som kommer att presentera  sig i ditt sinne. 

Var uppmärksam på nya möjligheter

För varje dag som går, kommer du att bli mer och mer medveten om alla subtila händelser i din omgivning. Händelser som uppenbarar nya och spännande möjligheter och möten i ditt liv. Ju längre  processen pågår att manifestera det liv du önskar med hjälp av lagen om attraktion, ju oftare kommer universum att placerar individer och möjligheter framför dig som du aldrig trodde att du skulle få uppleva.

Börja röra dig mot dina mål ❤

Det är upp till dig att vara fokuserad och medveten, så att du kan se möjligheterna som dyker upp, och sedan AGERA!

Så ta dig tid för att visualisera dina drömmar, visa tacksamhet, skapa affirmationer, håll fast vid en positiv attityd, dämpa ditt oroliga sinne, var uppmärksam och viktigast av allt, HANDLA och AGERA.

Kom ihåg att klarhet och insikt kommer ur ett lugnt sinne. Gå vidare, ta kontroll över ditt liv och följ vägen mot dina mål och framför allt följ ditt hjärta.