Numerologi för Namn & Dag

Liksom astrologi är läran om siffror, Numerologi, lika gammal som historien om människan. Numerologi förekom tex i antikens Grekland, Rom, Egypten och Kina och fanns med i många av de gamla visdom böckerna.

Numerologi

Så vi kan konstatera att det har funnits med i människans historia väldigt, väldigt länge. Numerologi är än idag ett verktyg som kan användas för att upptäcka vem du är, vart du är på väg och vad, vem och hur du kan bli.

När du föddes fick du två kraftfulla och starka siffror: numret för ditt namn och numret på den dag du föddes.

Dina två viktigaste nummer

Med dom två siffror kan du spåra och se din livshistoria både framåt och bakåt. Om du någonsin har undrat om det finns en plan för ditt liv, varför ditt liv är som det är och vart är du på väg i framtiden, kan Numerologi kanske ge dig dom svar du söker.

Att hitta sitt syfte kan vara ett långt, utdraget och ibland frustrerande sökande efter ledtrådar till vad som kan vara din egen personliga väg. 

Att utforska din egen livsväg brukar vara en värdefull lärdom som kan ge dig unika insikter om ditt eget liv och det är något som vi alla borde göra någon gång i livet. Numerologi kan vara ett bra verktyg för att komma igång med den processen.

Numerologi för kärlek

Vanligt idag är ju att använda internet och diverse dating appar för att få kontakt. Eller också tar man kontakt via vänner eller på jobbet för att hitta sin själsfrände men det finns ett annat sätt, nämligen numerologi. 

Hitta en partner med Numerologi 

Numerologi är ett sätt att identifiera din egen personlighet och dina egenskaper. Det kan också hjälpa till att identifiera egenskaper som kan vara kompatibla för er som par. Numerologi delen är egentligen ganska lätt, det är bara att sen hitta rätt person som är det svåra! 

Kunskapen om numerologi kan vara till stor hjälp för dig i ditt dagliga liv och ditt handlande. Den kan visa dig vilka färdigheter och talanger som du föddes med. Var dina styrkor ligger och vad som är dina svagheter. 

Ta tillbaka dina drömmar

Det är ju inte ovanligt att vi tappar bort våra barndomsdrömmar om vem och vad vi vill bli när vi växer upp. Ändå är det mycket möjligt att det var just det som du var menad att bli, att det var just det som var meningen att du skulle vara. Sen kommer livet emellan och det ena efter det andra gör att vi kommer bort från den rätta vägen.

Lyckligtvis, för dom av oss som har kommit bort från vårt öde, så kan vi komma tillbaka till rätt väg med hjälp av numerologi. Du kan hitta tillbaka till dina medfödda talanger och färdigheter och utveckla modet att göra avgörande förändringar i ditt liv. 

Numerologi,Tarot, Astrologi

Numerologi är inte den enda vägen att gå för att få upplysning. Det finns många andra metafysiska kunskaper tillgängliga för dig,som erbjuder unika svar på din resa mot vetande och självkännedom. 

Och även om numerologi i sig själv är kraftfull kan den förbättras och utökas ytterligare om den används i kombination med andra discipliner såsom astrologi, Feng Shui eller Tarot, för att nämna några. Använd den kunskap och det kunnande som bäst passar dig och som du känner är din sanning.