Vad Àr en Aroma Diffuser eller Doftspridare?

En aroma diffuser Àr en anordning som Àr avsedd att sprida dofter i ett rum. Det finns nÄgra olika lösningar pÄ hur diffusern eller doftspridaren fungerar. 

Doftpinnar och fragrance sticks 💛

Dom enklaste modellerna Àr helt enkelt stickor av trÀ som man sticker ner i olja och som dÀrigenom sugs upp och sprider doften i rummet. Dom fungerar bra om dom fÄr stÄ lite lÀngre, har alltsÄ inte sÄ snabb effekt pÄ luften i rummet, men Àr en enkel och billig lösning om du vill förÀndra din hemmiljö lite.

stickor i vas och olja - Aroma Diffuser

Aromalampa för olja

En annan modell Àr en aromalampa med vÀrmeljus. OcksÄ det Àr en billigare modell som ger bÄde lite mysbelysning och en god doft.

Aroma Diffuser / Aroma lampa

Dom elektriska kommer i en mĂ€ngd olika modeller. AlltifrĂ„n smĂ„ diskreta doftspridare till större modeller med bĂ„de ljud och ljus. Dom har oftast timer med olika tidsintervall, automatisk avstĂ€ngning och en nĂ€stan ljudlös drift. Enkel hantering, fyll vattenbehĂ„llaren och tillsĂ€tt nĂ„gra droppar olja – sedan sprids den underbara doft som du valt. LĂ€s hĂ€r om: Dosering av Eteriska Oljor

Fantastiska Eteriska Oljor och Dofter

Din diffuser som kommer att ge dig underbara dofter, kan i princip stÄ var som helst, i köket, i vardagsrummet, i sovrummet eller pÄ kontoret. Möjligheterna Àr obegrÀnsade. Den kan hjÀlpa dig att kÀnna mer energi, focus, medvetenhet, lugn och vila, allt med en knapptryckning.

Ordet Lavender av blommor - Aroma Diffuser

Om du anpassar oljorna och doften efter omgivningen kommer du att uppleva dina rum pÄ ett helt nytt sÀtt. Prova tex att ha Lavendel i sovrummet sÄ att du kan stressa ner och sova bÀttre eller Bergamott i badrummet nÀr du tar dig ett bad eller en dusch. Det ger lite spa och lyxkÀnsla.

Vad ska du ha i din diffuser?

Doften mÄste ju komma frÄn nÄgot och den kommer inte frÄn diffusorn sjÀlv utan frÄn den eteriska oljan som du tillsÀtter. Hur och vad du tillsÀtter kan variera lite mellan olika metoder, men det vanligaste Àr att tillsÀtta eteriska oljor.