Grönt te och viktminskning

Med Grönt te, 3 koppar om dagen kan du gå ner i vikt och få många andra hälsofördelar på köpet. En metod som inte är dyr. Som är enkel. Som är hälsosam. Ytterligare hälsofördelar. Ger njutning och får dig att må bra.

Grönt te för viktminskning :Med denna metod kommer du att med en minimal ansträngning att tappa vikt. Du kommer att öka din energi och ditt välmående.

Gå ner i vikt med Grönt te

Genom att dricka grönt te kommer du att få tillbaka den kropp och den energi som du saknar. Med ökad energi kommer det att kännas lättare att börja med motion. Du kommer att få en positivare livssyn. Din självkänsla och ditt självförtroende ökar. Du kan göra saker som tidigare varit tungt och svårt. Du kan röra dig med en ny säkerhet och lätthet.

Gå-ner-i-vikt-med-grönt-te

Grönt te är en enkel metod

Grönt te  för viktminskning är en så enkel och effektiv metod att du kommer att bli förvånad över resultatet. Det har många hälsofördelar, en av de mest framträdande egenskaperna är att det kan förbättra ämnesomsättningen.

Höjd ämnesomsättning

Det kan höja ämnesomsättningen och därigenom öka fettförbränningen och viktminskningen. Med en daglig konsumtion av 2-4 koppar kan man öka sina möjligheter att gå ner i vikt.

Antiinflammatorisk

Förutom möjligheten att gå ner i vikt så har det gröna teet många andra hälsofördelar.

  • Minska risken för högt blodtryck.
  • Stärker immunförsvaret.
  • Har antivirala och antibakteriella egenskaper.
  • Minskar förekomsten av vissa cancerformer.

Andra dieter eller kostupplägg kan vara svåra att följa. Efter ett tag kan du inte motivera dig att fortsätta med den konstlade dieten.

Med grönt te är det tvärt om. Efter ett tag kommer du att längta efter din kopp te och tycka att det är världens mest njutningsfulla metod att gå ner i vikt.

grönt-te-viktminskning

Egenskaper hos Grönt te

Hemligheten med det gröna teet är att det har en annan framställningsprocess än annat te, och kan därigenom behålla dom ämnen som är positiva för en ökad ämnesomsättning. Teet fermenteras inte på samma sätt som andra teer.

Hälsofrämjande effekt

När teet har skördats så upphettas det, ibland i kärl och ibland genom ångning, för att förhindra fermentering (oxidering). Det svarta teet, som är fermenterat, har inte samma näringsämnen, antioxidanter och hälsofrämjande effekter.

Här finns kapslar med Grönt te

3 Koppar Grönt te ger viktminskning

Grönt te ska drickas varmt för att ha maximalt positiv effekt. Det används idag i många framgångsrika viktminskningsprodukter. Tre koppar te om dagen är en enkel väg till viktminskning. Det är inte bara en billigare dryck än tex läsk utan också en nyttig dryck som gör dig friskare. Det går bra att tex dricka teet som måltidsdryck.

Den positiva effekten

Epigallocatechin_gallate

Vad är det då i det Gröna teet som har sådan positiv effekt. Framför allt är det antioxidanten Epigallocatechin gallate, också känt som EGCG.

Detta finns en hög andel i Grönt te (7380 mg per 100 g). EGCG är en polyfenol och en effektiv antioxidant.

Ökar fettförbränningen

Polyfenoler har förmågan att öka fettförbränningen och energiförbrukningen. Antioxidanter är i sin tur ämnen som skyddar oss från fria radikaler.

Fria radikaler

Dom fria radikalerna är speciella molekyler som kan skada våra celler. Antioxidanterna deaktiverar dom fria radikalerna och kan på så sätt skydda kroppen.

Effektiv viktnedgång

2 till 4 koppar grönt te om dagen tillsammans med måttlig träning har visat sej vara en effektiv metod för viktnedgång. Grönt te innehåller koffein och ska inte överdoseras, precis som med kaffe. Ett måttligt intag av 2-4 koppar te om dagen brukar vara lagom.

Så följ den nyttiga vägen och ta en kopp te

Läs mera om Grönt te här ▶

tea leaf Grönt te och viktminskning

Hanna-namn