Dokumentärer om Attraktionslagen

Attraktionslagen är ett sätt att uppnå dina mål och drömmar. Genom att tro på drömmarna, visualisera dem och fokusera på dem. Lagen om attraktion är kraftfull och kan helt omvandla ditt liv, oberoende av dina tidigare upplevelser och erfarenheter.

Attraktionslagen kan ibland kännas svår att ta till sig och att förstå. Även om grundprincipen är enkel, lika attraherar lika, så kan du ibland vara lite för trött, för att hålla humöret och tankarna positiva. 

Du kan behöver lite stöd och uppmuntran. Kanske en vilopaus i livets ekorrhjul. På sidan om Attraktionslagen kan du läsa mer om Lagen om Attraktion.

Dokumentärer om lagen om attraktion

Ett fantastiskt sätt att komma undan från stress och press kan vara att gå ut i naturen och bara ströva planlöst omkring. Att bara lyssna, se och vara ett med naturen, växterna och alla fantastiska djur. 

Drömmer om sex-öga

Om du inte har lust eller möjlighet att gå ut i naturen kan du fylla på din energi genom att läsa en bok eller se på en Dokumentär om Attraktionslagen. Det finns en hel del att välja på. När det gäller Attraktionslagen och dokumentärer så är det som med allting annat, en blandad kompott. Det finns både köpfilmer och sådant som är gratis att titta på. Både bra och mindre bra.

Attraktionslagen Dokumentär

Dessa dokumentärer handlar om attraktionslagen och den kraft den har. Lär dig hur den fungerar, hur du använder den och vad den kan göra för dig. Var och en av dem är inspirerande, motiverande och innehåller information om hur du gör en livsförändring. 

Attraktionslagen Dokumentär

The Secret

Filmen presenterar ”hemligheten” som människor i maktpositioner har arbetat hårt för att hålla ”hemlig” från allmänheten. Hemligheten är att vi alla kan använda våra känslor och tankar för att locka till oss händelser, föremål och erfarenheter i våra liv. Genom The Secret DVD har miljontals människor förbättrat sina liv, genom att projicera tankar som återspeglar livet de önskar. Med positiva tankar och attityd kan du manifestera dina önskningar. Det finns enkla steg du kan följa för att verkligen leva det liv du önskar.

Attraktionslagen Dokumentär

The science of getting rich

Enligt många är detta är ett av de bästa seminarier som du kan köpa. Bob Proctor förklarar i “The science of getting rich” the law of attraction och hur du visualisera något och agera som om det redan finns i ditt liv och hur du kan få universum att tillhandahålla överflöd till dig. Låt lagen om attraktion hjälpa dig att skapa verklig förändring. Det är spännande och underhållande. Det utmanar dig att leva det bästa och rikaste livet du kan föreställa dig. Personlig utveckling är nyckeln till all framgång

Attraktionslagen Dokumentär

Money & The Law Of Attraction

I denna DVD version av den bästsäljande boken beskriver Esther och Jerry Hicks hemligheten bakom attraktionslagarna.  De förklarar hur du fokuserar din energi på att skapa välstånd. Lär dig vägarna till överflöd genom att; Fokusera på vad du vill i ditt liv och inte på det du inte vill ha. Du lär dig se dig själv som rik och inte som fattig. Visualisera dina drömmar och ha kraften att locka till dig allt du önskar.

Attraktionslagen Dokumentär

The law of attraktion

Bob Doyle ger insiktsfulla och utvecklande idéer om attraktionslagen som går utöver det som finns i The Secret. Videon är ett bra komplement till The Secret.Han förklarar saker och ting enkelt och talar i en avslappnad, lättförståelig ton. Han lägger fram steg-för-steg-tekniker som du kan använda för att praktisera lagen om attraktion på ett effektivt sätt. Filmen går djupare än “hemligheten” och är mer specifik. Bob Doyle alltid intressant och engagerande.

Lycka till med attraktionslagen 💖

Hanna-namn