Vilka Kristaller ska jag Börja med?

Kristaller är fantastiska och du kan använda dom dagligen, både för din hälsa och för ditt välmående. Men om du är ny och precis har börjat intressera dig för kristaller och stenar, kan det kanske kännas lite ovant och du vet inte riktigt var och hur du ska börja.

Du kanske vill börja bygga en samling med kristaller men har ingen aning om var du ska börja. Det finns säkert många frågor som du vill ha svar på och här kommer ett förslag på vilka kristaller som kan vara bra att börja med. Kristallernas Betydelse.

Kristaller för Nybörjare

Tre ganska vanliga kristaller som är lätta att få tag i och är en bra grund att starta med. Sen finns det hur mycket olika kristaller och stenar som helst att bygga din andliga resa på, men dom här tre är en bra start.

1 Rosenkvarts – Ger kärleksfull, varm vänlighet och medkänsla åt dig själv och andra. Det här är en kristall som ger villkorslös kärlek och som kan locka in kärlek och passion i ditt liv. Den kan även läka och trösta vid hjärtesorg. En kristall för kärlek passar vid hjärtchakrat. Rosenkvarts.

Rosenkvarts  Kristaller Att Börja Med

2 Ametist – En underbart skyddande kristall som kan vara ditt stöd på många plan, övervinna längtan och förtvivlan. Gynnar din sömn och låter dig växa och utvecklas. Ametisten stärker din andliga sida, men ger dig också lugn och ro. Är en kristall som passar för Kronchakrat. Ametist.

Ametist Kristaller att Börja med

3 Bergkristall – Är en perfekt healing kristall och en av dom mest kraftfulla kristallerna. Den ger dig klarhet och förståelse och kan hjälpa dig att manifestera dina önskningar. Renar och rensar negativ energi inom dig och runt omkring dig. Ökar ditt välbefinnande och renar luften från negativa vibrationer. Stimulerar tänkande och stärker och utvecklar ditt psyke. Passar för alla dina chakran. Bergkristall.

Bergkristall Kristaller att Börja med

Nu ligger Kristall världen öppen!

Dom här tre kristallerna är en perfekt plats att starta från. Senare kan du komplementera med andra stenar och kristaller som passar dina syften. Listan på områden där dina stenar och kristaller kan hjälpa dig är oändlig. Men med dom tre ovanstående kristallerna har du kommit en bra bit på vägen som kommer att hjälpa dig på din resa till välbefinnande. Läs mer om att Välja Kristall.


Underbara Kristaller Till Bra Priser !


Tänk på att du inte ska överanalysera när du väljer kristaller utan att låta känslan och intuitionen vägleda dig. Låt känslan leda dig till dom kristaller som du dras till mest, då kommer det aldrig att bli fel.

Rengör och ta hand om dina kristaller

För att dina kristaller sen ska kunna ta hand om dig på bästa sätt, så måste du ta hand om dina kristaller på bästa sätt. Och en viktig del av det är givetvis att hålla dom rena och fina. Mer om Kristaller o Rening.

När du har gjort rent dina kristaller så får du fram alla energier och ger dom möjlighet att komma upp i sin fulla potential. 

Det finns många sätt att rengöra sina kristaller och stenar. Du kan tex placera dom utomhus för att använda månens energi eller om dina kristaller inte är känsliga för ljus, kan du rengöra dom i solljus. Lycka till med dina kristaller! 💛