Livsmedel mot celluliter kryddor i burkar

 

Livsmedel mot celluliter

Inkludera dessa livsmedel mot Celluliter i din kost och du kan aktivt bekämpa uppkomsten av detta besvärande problem.

Celluliter är en av de värsta mardrömmarna för många kvinnor. Fettdepåer under huden producerar en svampig, fördjupning på höfter, lår, armar och ben. Ett tillstånd som är helt ofarligt men som dom flesta tycker är mycket missprydande.

Det finns dock en hel del som du kan göra för att förhindra uppkomsten av Celluliter.

Det är framför allt aminosyror och antioxidanter som behövs för att stoppa tillväxten av celluliter. Viktnergång och bra mat är det första steget för att minska dina celluliter.

Ägg: Ägg är en utmärkt källa till protein. Ägg innehåller också mycket vitaminer och mineraler, bland annat järn, jod, zink.

Bananer: Denna frukt är perfekt mot celluliter, eftersom den främjar blodcirkulationen och förhindraransamlingar av vätska under huden tack vare sin höga halt av kalium.

Solrosfrön: Fulla med näringsämnen mot celluliter. De innehåller vitamin E och B6, kalium, zink, selen. Dom stärker och reparerar bindväven. Innehåller mycket kalorier så en måttlig konsumtion är att föredra.

 Kål: Innehåller rikligt med näringsämnen såsom vitamin C, kalium och kalcium. Det är mycket lite kalorier och kan varieras i det oändliga.

Chilepeppar och cayennepeppar: De är utmärkta mot celluliter. Båda hjälper dig gå ner i vikt eftersom de innehåller capsaicin, som ökar produktionen av kroppsvärme och hjälper till att bränna fett

Rosmarin: stimulerar cirkulationen, förbättrar matsmältningen och förhindra att skräp samlas i underhuden. Den innehåller rosmarinsyra som skyddar vävnader från fria radikaler. Den innehåller också ursolsyra, som stärker kapillärerna och bekämpar fria radikaler.

Ingefära: Den förbättrar matsmältningen och cirkulationen. Den bidrar också till att minska aptiten och öka ämnesomsättningen och kan därigenom bidra till viktminskning.

Vatten: Det är en av grundpelarna i en anti-cellulit diet. Otillräcklig vattenförsörjning leda till vätskeansamling i kroppen, vilket förvärrar utseendet på celluliter.