innehåller anonslänkar för Confidentsmile

Bästa tandblekning hemma !

Alla älskar ett ljusare, vitare leende. Det lyser upp ditt ansikte och ger dig mer självförtroende. Att ha ett vackert leende, är många människors dröm. Det är svårt att föreställa sig något mer tilltalande än ett glittrande, vitt leende.

Har du provat Whitening tandkräm, tandputs, munskölj, tuggummi, mm och inget har gjort dina tänder vitare? Då kan du prova nåt som verkligen fungerar. Något som kommer att ge dig en WOW upplevelse. Du kommer att tänka “OJ” det här funkar verkligen.

Våra tänder förblir sällan så vita som vi skulle vilja ha dem utan hjälp. Men vitare tänder kan numera fås, utan att du behöver lägga ut en förmögenhet hos din tandläkare.

Hur får man vitare tänder snabbt?

Alla vill ha ett vackert leende, men inte alla har naturligt vita tänder. För dom flesta minskar tändernas vithet med åren helt naturligt. En del har mindre vita tänder från början och några har fått missfärgade tänder på grund av rökning, snus, kosthållning mm.

Även om du borstar tänderna två eller tre gånger om dagen och använder tandtråd varje dag, räcker tyvärr inte dessa vanor för att hålla tänderna vita.

Tänderna börjar oundvikligen gulna med åldern, men det finns metoder som  kan bromsa processen och till och med vända den. 

Varför blir tänderna gula?

Tänderna blir gulare framför allt av två skäl, som båda accelererar med åldern. Emaljen blir tunnare. Det yttre lagret av tänderna består av emaljen, som är nästan vit i färgen och skyddar den djupare tandstrukturen. Under emaljen finns ett vävnadslager som kallas dentin, som är gulbrunt. När emalj skiktet tunnas ut eller slits bort börjar tänderna se mörkare ut.

Gula o Vita tänder Tandblekning

Specifika livsmedel och drycker, som kaffe, te och vin, kan färga tänderna. Andra källor som missfärgar tänderna är rökning och tobaksprodukter och vissa typer av antibiotika.

Tandblekning hemma som fungerar.

Att bleka tänderna har blivit en mycket populär metod för att skaffa sig vitare tänder utan biverkningar. Confidentsmile har en beprövad, snabb, säker och effektiv hemma tandblekning helt utan biverkningar. 

Resultatet kommer förvåna dig samt din omgivning – man kan faktiskt inte riktigt tro att en tandblekning för några hundralappar kan ge så vita tänder. 

kvinna med vita tänder Tandblekning

Bleka tänderna utan peroxid

Idag bleker de flesta sina tänder med hemmatandblekning

Confidentsmiles tandblekning hjälper dig att bleka dina tänder snabbt, säkert och effektivt hemma. Detta utan att behöva betala tusentals kronor hos tandläkaren. 

Med peroxidfri gel som är utvecklad av tandläkare och är godkänd enligt EU-reglerna. Confidentsmile har 100% nöjd kund och lägsta pris garanti. 

Alla produkter som säljs på Confidentsmile är registrerade enligt EU-direktiv i CPNP-registret.

Tandblekningsgel för tandblekning

Alternativ metod: Bleka tänderna med Kol

Tandblekning – startkit

Baserat på en kundundersökning har Confidentsmiles betygsatts med 4,6 på en 5 gradig skala. Allt du behöver finns med i startpaketet,tandblekningsgel,formbara bettskenor, UV-lampa. Följ bara den enkla steg-för-steg informationen som finns i bruksanvisningen.

Redan efter 1-2 behandlingar kommer du att se resultat.

Efter 5-7 dagar är din blekning optimal beroende på hur vita tänder du vill få. Resultatet kommer att förvåna dig och din omgivning.

Låt Confidentsmiles ge dig ditt vitaste leende! Det prisvärda sättet att få dina tänder professionellt vita.

  • Godkänd enligt de nya EU reglerna sedan 2012
  • 100% nöjd kundgaranti
  • 60 dagars öppet köp
  • Lägsta pris garanti
  • Leveranstid: 1-2 arbetsdagar
  • Fri LED-lampa  (Värde 299:-)
  • Fri frakt och inga dolda avgifter (Värde 78:-)
Hanna-namn