Attraktionslagen och kärlek

 • Du hittar inte kärleken.
 • Den ditt hjärta klappar för är inte intresserad.
 • Du attraherar fel människor.
 • Du är trött på att bli besviken på kärleken.
 • Du vill verkligen finna rätt person.

Universum och attraktionslagen kan föra kärlek och den du älskar till dig så att kärleken kan spira. Den person som du med hela ditt hjärta vill ha. Med attraktionslagen kan du försäkra dig om en lycklig vänskap och bestående kärlek. Läs mer om attraktionslagen?

Attraktionslagen – känslor och kärlek

Attraktionslagen är lika verksam på dina och andras känslor som den är på materiella ting. Att attrahera kärleken in i ditt liv är inte annorlunda än att attrahera något annat.

Eller, jo det är annorlunda. När man arbetar med människor så blir allt annorlunda. Men principerna är desamma. Du förmedlar dina innersta tankar och framför allt dina positiva känslor, ut mot universum. Upplever och känner hur du får din käresta att välja dig.

Viken kärlek vill du ha?

Men du måste ha klart för dig vad det är du vill ha. Om dina tankar ständigt kretsar kring dina misslyckanden och det du inte vill ha, så kommer attraktionslagen ge dig det du inte vill ha. Den är ett eko av dina tankar och känslor.

Rensa dina tankar från det negativa och fyll dina tankebanor med rena, positiva tankemönster. Vad är det du vill ha i din relation är det Lojalitet, tillgivenhet, säkerhet, passion, ömhet? Söker du äventyr, spännig, sex, Upplevelser? 

 • Varaktig kärlek
 • Vänskap
 • Äktenskap
 • Familj
 • Harmoni
 • Harmoni

Skapa relationer med attraktionslagen

Du ska här få en övning som ska klargöra för dig själv och för universum vilken sorts relation du vill attrahera. En relation och en kärlek som kommer att vara mer tillfredsställande än dina tidigare relationer. Lägg hela ditt hjärta och din energi i övningen. Låt det ta tid och utforma ditt kärleksliv och ditt liv som du vill ha det.

Attraktionslagen kärlek övningsblad

Gör en lista över vad du vill ha

Hjärta Attraktionslagen

Börja med att göra en lista över vad du vill ha och vad du inte vill ha i din nya relation. Dra dig till minnes negativa händelser och beteenden som du har haft i tidigare relationer. Skriv några ord i vänstra kolumnen för att minnas dom negativa händelserna eller beteenden som du inte vill ha.

Hjärta Attraktionslagen

Skriv nu ner det positiva som du vill ha, på andra sidan av kolumnen. Tänk noga efter vad du vill ersätta det negativa beteendet med, och skriv ner det. Utforma det så noggrant och detaljerat som möjligt. Ge en detaljerad bild av din framtida partner. Du måste vara specifik så att universum vet vad du vill ha.

Hjärta Attraktionslagen

Det här är dina nya signaler mot universum, för att inte attrahera samma som du har dragit till dig förut. Det är därför noga att du gör dig en klar bild av vad det är du vill ha. Skriv så utförligt du kan och skriv med hjärta. Försök att inte gå in på alltför triviala detaljer som hårfärg, längd och vikt, utan tänk mera på karaktären, beteende och känsla.

Ditt manus för kärlek

Det blir ditt manus för din nya kärlek och ditt nya liv. Det är dessa positiva tankar och omdömen som universum nu har att jobba med, till skillnad från dom gamla negativa tankarna. När du skriver engagerar du inte bara din hjärna utan även ögon och hand och förmedlar på så sätt ditt budskap till hela kroppen.

Parrelation med attraktionslagen

Attraktionslagen och kärlek piralform

Slutligen det viktigaste. Tron på att ett förhållande med din drömpartner är inom räckhåll kommer att resultera i att du förmedlar dom rätta vibrationerna till universum. Håll bilden av ditt nya förhållande i tankarna.  Påminn dig om, att hundratals män och kvinnor finner sin drömpartner varje dag.

Det finns ingen anledning att du inte ska kunna göra detsamma. Med attraktionslagen och kärlek kan tron försätta berg, och i det här fallet kommer du att se att så är fallet. Genom att se och känna din egen övertygelse, kommer universum att förse dig med det du önskar och vill ha.

Attraktionslagen ger kärlek

Kom ihåg att Attraktionslagen ger oss det som vi sänder ut. Så om vi vill uppleva relationer som är mer tillfredsställande, mera kärleksfulla, då måste vi justera våra känslo vibrationer för att matcha våra behov. Lämna vrede och negativitet. Behåll den ljusa och positiva bilden alltid.

Dokumentärer om attraktionslagen.