Manifestera kärlek och allt du önskar

Hur kan du manifestera kärlek eller få någon att kontakta dig? Är det möjligt att med tankens hjälp dra till sig intresse från en specifik person?

Jag har goda nyheter åt dig.  Med hjälp av lagen om attraktion är det möjligt att göra just det.

Manifestera det du önskar med Attraktionslagen

Rött Hjärta - Manifestera kärlek

Om du är missnöjd med hur du har det idag, så ska du veta att din nuvarande situation bara är ett resultat av det du tidigare tänkt och känt. Det har ingenting att göra med vad du tänker och känner just nu. Det betyder att om du börjar idag att förvandla dina negativa tankar och känslor till positiva, så kan du skörda frukterna av det i en snar framtid.

Hur lång tid det tar för dig att börja se förändringar är beroende av hur snabbt du kan förändra ditt tankesätt. Förändringarna kan komma den närmaste timmen, veckan eller månaden, allt är upp till dig. 

Fungerar lagen om attraktion för kärlek?

Helt klart är att, du kan använda lagen om attraktion på alla typer av relationer mellan människor. Men att attrahera och förmå en viss person att kontakta dig är relaterat till kärleksrelationer. Många vill attrahera och manifestera en viss kärlekspartner och då är lagen om attraktion perfekt att använda.

Hur manifesterar man?

Kanske du, som många människor, framlever ditt liv i samma hjulspår som förut och allt går på rutin. Det betyder att du inte har förstått vad attraktionslagen är eller också tror du helt enkelt inte på den. Då lever du från dag till dag och tänker att ibland har du lite tur och ibland har du otur. Du inser inte att vi alla skapar vår egen lycka med hjälp av våra tankar och våra känslor. 

Varje sak som händer i denna värld och i ditt personliga liv är alla produkter av hur du tänker och känner. Detta innebär att allt som händer, vare sig det är bra eller dåligt, allt bygger på dina egna tankar och din inställning.

4 Tips för att Manifestera kärlek ❤

Jag ska förklara för dig hur det går går att göra med hjälp av lagen om attraktion. Men du kan, som sagt, använda dessa tips och tricks för andra  situationer också – om du tex. vill få ett samtal från dina föräldrar, din chef, din vän, ett erbjudande om jobb, etc .etc .

Tips nr 1: Använd kreativ visualisering

Om du vill förmå någon att kontaktar dig kan du använda kreativ visualisering. Det är ett enkelt men kraftfullt verktyg i attraktionslagen. Det är ganska enkelt – allt du behöver göra är att slappna av och blunda och låta din fantasi göra resten av jobbet. Under kreativ visualisering ska du föreställa dig den situation som du vill  uppleva i det verkliga livet.

Tänk dig tex, att du träffar den speciella personen, föreställ dig att du får ett telefonsamtal från den personen eller föreställ dig att du blir kontaktad på något annat sätt. Du kan föreställa dig vad du vill. 

Men medan du visualiserar den personen som du vill ska kontaktar dig, var uppmärksam på dina känslor. Se till att du upplever och känner situationen som om den händer i verkligheten.

Universum skiljer inte mellan din verklighet och din fantasi. Universum reagerar på dina känslor och dina vibrationer. Så om du upplever något i din visualisering, lika starkt som i verkligheten, är det bara en tidsfråga innan du kommer att uppleva det i verkligheten.

divider4-färg

Tips nr 2: Använd affirmationer och bekräftelse.

Att använda bekräftelse är bra när det gäller att förvandla din negativa tro till positiv. Till exempel, om din tro och känsla är att det inte finns någon chans att den speciella personen, som du tänker på,  kommer att kontakta dig, måste du ändra den inställningen om du vill att din önskan ska bli verklighet.

Du kan använda bekräftelser som: ”Jag är redo att ta emot ett samtal från den personen”, ”Jag vet att den personen kommer att kontakta mig när det passar oss båda”, etc. 

Om du varje dag upprepar och känner dessa manifestationer, kommer du kommer långsamt att förvandla din inställning, och du kommer att öka dina positiva vibrationer till universum och till din omgivning.

divider4-färg

Tips nr 3: Använd metoden “Åh, så härligt det skulle vara”

Du vet redan att du skapar med dina tankar, dina känslor och din energi. Ett av de bästa verktygen för att höja vibrationerna är ”Åh, så härligt det skulle vara” -metoden. 

Säg högt eller skriv ner hur trevligt, härligt, underbart det kommer vara när den specifika personen kontaktar dig. Skriv också alla de bra saker som kommer att bli resultatet av det samtalet eller mötet. Du kommer omedelbart att höja dina vibrationer, och universum kommer att skapa det tillfälle där du hamnar i rätt situation.

Tips nr 4: Använd “Vad jag vill och varför jag vill det” metoden

Du vill att en specifik person ska kontakta dig, det är klart. En annan sak som du bör göra här är att ange skälen till varför du vill att det ska ske. Att uppge anledningarna hjälper dig och universum att ”påskynda” processen fram mot samtalet eller mötet.

Lagen om attraktion för att manifestera kärlek 🤍

Om du vill manifestera att någon ska kontakta dig kan du använda ett av dom här tipsen, eller så kan du prova alla. Välj de råd som känns bäst för dig. Njut av i vägen och resan, och snart nog kan du med hjälp av dina positiva vibrationer bevittna hur manifestationen av din önskan slår in!

Lycka till i ditt sökande