Vilken jade roller är bäst i test?

innehåller affiliatelänkar från Amazon

Alla jade rollers, oavsett pris och märke, fungerar på ungefär samma sätt. Bäst hållbarhet har dock en roller av lite högre kvalitet och i äkta jade eller en roller i Rosenkvarts

jade roller av Jade

En hudvårdsroller i jade är inte ett nytt fenomen, ursprunget kommer från kinesiska skönhetsritualer och även i traditionell kinesisk medicin som går tillbaka flera hundra år. Och nu de senaste åren har den blivit alltmer uppmärksammad även hos oss i västvärlden.

Äkta Jade / Rosenkvarts roller

Jade Rolling är en enkel teknik som använder en rulle för att utöva tryck på huden och den underliggande vävnaden för att skapa rörelse i hudlagren. Rollern har oftast två stenar, en större för kinder, panna och hals och en mindre för andra områden. Jade är en sten som dessutom främjar harmoni och stillhet.

Två viktiga saker!

jade roller i Rosenkvarts

Det finns två viktiga saker att tänka på när man lär sig hur man använder en roller. Rulla nacken och halsen först för att rensa lymfvägarna innan du går vidare till ansiktet. För det andra tryck inte för hårt, använd ett lätt tryck och låt rollern göra resten.

Jade roller – Användning

Det rekommenderas att du börjar med ett rent, fuktigt ansikte och om du vill kan du lägga på ytterligare produkter innan du använder rollern. Massagen från rollern kommer hjälpa dig att massera in produkterna bättre i huden. 

🤍 Du rullar bara rollern över ansiktet och täcker så mycket hud som möjligt. 

🤍 Börja med att rulla hela vägen runt halsen för att öppna upp lymfkörtlarna och ökar blodcirkulationen innan du går vidare upp till ditt ansikte.

🤍 Det rekommenderas också att du hela tiden rullar i en riktning – uppåt, snarare än upp och ner (som om du målar en vägg). 

🤍 Upprepa helst minst tre gånger. För bästa resultat bör du använda jade rollern, var eller varannan dag, när du gör din hudvårdsrutin.

jade roller Användning

Fördelar Med Jade Rolling!

🤍 Lätt att göra och kräver inte mycket instruktioner eller övning.

🤍 Jade rullen är ett effektivt sätt att få hudvårdsprodukter att tränga igenom djupare.

🤍 Rollern är bra för mikrocirkulation i huden och kan hjälpa till att minska svullnader.

🤍 Är svalkande och avslappnande för huden.

Hur du använder en jaderoller