Hur Du Kan Manifestera & Attrahera Pengar

Vill du manifestera mera Pengar? Nästan alla så vill vi ha mera pengar och är det inte för att få ekonomisk trygghet så brukar det vara för att kunna uppfylla olika drömmar. Men att vilja ha mer pengar har också en annan sida som dom flesta snuddar vid när dom tänker på pengar. Det är känslan av att det nästan är lite omoraliskt och fel att önska sig mer pengar. 

Kvinna vid Laptop i ett Pengaregn : Manifestera Pengar

Pengar Skapar Fantastiska Möjligheter

Vi brukar säga att man blir inte lyckligare av pengar och att kärlek inte kan köpas för pengar tex. Och det stämmer givetvis men oavsett dom lite moraliska tankarna så vill dom flesta av oss ha mer pengar i alla fall.

Att du vill ha mera pengar är absolut igen omoralisk tanke utan en vanlig sund reaktion på hur livet ser ut. Pengar kan skapa fantastiska möjligheter, både för dig och för andra. 5 Vanliga Misstag du gör med Attraktionslagen.

Du Delar Med Dig och är Generös

Kanske kommer du att dela med dig till andra, i olika välgörenhetsprojekt eller spara pengar till dina barn och barnbarn för utbildning och resor. Du kanske vill starta ett företag för dina pengar som ger många människor jobb. Det finns många sätt som dina pengar kan komma till nytta på, för dig och för dina medmänniskor.

Palmer O skyltar till olika städer i Manifestera Pengar

Manifestera Det Du Önskar

Du kan naturligtvis skapa bra, fantastiska saker utan pengar, och känna dig lycklig ändå. Men det är ditt liv och du har rätt att sträva efter vad du vill i din tillvaro. Så släpp dina eventuellt begränsande tankar kring att du vill ha mer pengar och gå in med liv och lust för att manifestera mera pengar i ditt liv.

Pengar som ger Frihet

Det är inget fel med att sträva efter den frihet som pengar ger. Att vara mån om sig själv och inte minst den materiella sidan, kan ses som ett uttryck för det starka och naturliga inom dig. Du kan se det som en hyllning till livets alla möjligheter och vägar. Så du behöver inte hålla tillbaka, tillåt dig att vilja ha allt, det är därför allt finns där! 

6 Steg För Att Manifestera Pengar:

1️⃣: Dröm! Tänk igenom hur du vill att slutresultatet ska vara, hur ditt liv med mycket pengar ser ut. Föreställ dig det liv du vill leva. Hur och vad du gör. Hur ditt hus, din trädgård och din omgivning ser ut. Var kommer du att resa? hur kommer du att resa? Vilka äventyr kommer du att uppleva?

Hjärta divider

2️⃣: Visualisera varje dag. Om du förstår tankens kraft och att tankar blir till verklighet så föreställ dig, varje dag, det som du vill se i den fysiska, verkliga världen. Varje dag tillbringar du en stund med att drömma om och att föreställa dig ditt absoluta drömliv. Och gör det, utan tvekan, som om du redan har det och lever det.

Hjärta divider

3️⃣: Använd din kreativitet för att göra visionboards, anteckningar, texter och bilder över hur ditt liv kommer att se ut framöver. Skapa bilder både i din fantasi och i verkligheten av din tillvaro så som den kommer att se ut när du lever ditt liv i överflöd.

När du skapar bilderna kommer det att programmera ditt undermedvetna för  det handlande som kommer att ta dig framåt. Bilderna kommer att visa och påminna dig om vem du är och vart du är påväg.

Det här synsättet omprogrammerar hela ditt medvetande till att se på dig själv som en förmögen och framgångsrik person.

Hjärta divider

4️⃣: Var medveten, vaken och öppen för allt och testa hela tiden nya saker. Det bästa sättet att kicka igång nya positiva händelser i ditt liv, inklusive de som handlar om pengar och överflöd, är att hela tiden testa nya och annorlunda saker. Nya sätt, nya vägar, nya vänner och tankar. Ju mer du provar och testar, desto mer möjligheter finns det för Universum att påverka ditt liv.

Gör saker som du kanske har dragit dig för tidigare. Till exempel; be om löneförhöjning, nätverka, ta de första telefonkontakterna, uppdatera ditt cv, mingla med rätt personer, vidareutbilda dig, testa nya investeringar, lär dig mer om affärer och försäljning, gör så att du syns på nätet mm mm.

Det finns oändligt många saker du kan göra för att fortsätta växa och på så sätt påverka förutsättningarna för ditt nya liv i överflöd.

5️⃣: Se allt du gör som steg på vägen till framgång. Det är din syn på saker och ting som avgör allt, och du kan alltid välja vilket perspektiv du har.

Allt är ett steg mot framgång. Att du inte har nått fram till ditt mål änn är bara tillfälligt och något som ger universum möjlighet att hjälpa dig. Att ha det perspektivet på livet kommer att förändra hur du känner dig. Och det i sin tur, kommer att öka chanserna, för att det varje dag dyker upp nya möjligheter.

6️⃣: Kör! Börja! sätt igång Nu! I dag! Det kanske viktigaste steget av alla. Om du vill ha förändring behöver du agera. Du behöver förändras, justera dina tankar, din inställning och det sätt som du ser på saker och ting.

Du kommer att se förändring och du kommer att växa men allt börjar och slutar hos dig och din attityd till dig själv. Du är unik och har något som ingen annan har, känner saker som ingen annan känner, och du har möjligheten att drömma om saker som ingen annan drömmer om – så ta chansen, agera, fortsätt framåt mot ditt nya liv!

Öva På Lagen om Attraktion