Vilken kristall passar mig?

Hur VĂ€ljer du Kristall? 💛

Har du nĂ„gonsin provat att anvĂ€nda Helande Kristaller? đŸ’›

Du kanske vill Prova Kristaller men vet inte hur du ska börja? đŸ’›

Oavsett vad du idag tycker om kristaller och kristallterapi sÄ kan det inte skada att locka till sig lite bra vibrationer. Kanske Àr det allt du behöver för att gÄ framÄt, för att förÀndra ditt liv till det bÀttre, lite hjÀlp av kristaller eller en viss sten?

Har du nĂ„gonsin tĂ€nkt pĂ„ det? Det Ă€r dags att göra det nu! 💛

Kristallhealing anvÀnds för att pÄverka mÀnniskans energisystem, genom att placera kristaller pÄ och runt kroppen. Kristallerna kan dÄ hjÀlpa till att begrÀnsa negativ energi och att tillföra positiv energi. Det finns mÄnga olika typer av kristaller och stenar som kan anvÀndas. HÀr visar jag nÄgra av dom vanligaste kristallerna och deras anvÀndning och pÄverkan.

Vad Àr Healing Kristaller?

Förutom att kristallerna Ă€r dekorativa och vackra sĂ„ Ă€r dom ocksĂ„ kraftfulla och spĂ€nnande, med sina energier. Dom har mĂ„nga magiska krafter och fĂ€ngslande egenskaper. 

Med rÀtt anvÀndning kan dom generera, förvara, omvandla och harmoniserar energiflödet i din kropp. Dom kan ta emot energi, rena din omgivning och ge dig skydd och motverka negativa tankar och obehag. 

En samling ganska fantastiska förmÄgor som det Àr dumt att inte utnyttja. SÄ utnyttja kristallernas möjligheter för att förÀndra ditt liv. 

FÄ svar pÄ Vilken kristall passar mig?

Vad Àr Kristallhealing / Kristallterapi?

Kristallhealing eller Kristallterapi Àr en metod som anvÀnds i stÀllet för andra terapeutiska metoder. Kristallerna placeras pÄ eller runt kroppen för att starta en lÀkningsprocess, och fungerar dÄ som en kanal, som simulerar och styr flödet av positiv och helande energi i kroppen. 

Kristallerna kan ocksÄ leda bort negativa energier som kan finnas i din kropp eller psyke och minska pÄverkan frÄn den negativa energin. PÄ sÄ sÀtt kan du förebygga och förhindra att sjukdomar bryter ut.

Healing kristaller, Betydelse och Egenskaper ❀

Rosenkvarts

En Rosenkvarts i Vilken kristall passar mig

Som fÀrgen antyder ger den rosa Rosenkvartsen energier av kÀrlek. Dess frÀmsta egenskap Àr att ÄterstÀlla balans och harmoni i alla typer av relationer, samtidigt som den ocksÄ stÀrker nÀra relationer. Den ger ocksÄ lindring och lugn i svÄra tider av vilket slag det Àn Àr.

Men den ger inte bara energi i relationerna till andra mÀnniskor. Rosenkvarts Àr ocksÄ bra för kÀrleken till dig sjÀlv, respekten, förtroendet och sjÀlvkÀnslan, nÄgot som vi alla kan behöva lite mer av dÄ och dÄ. Rosenkvarts för Healing.

divider4-fÀrg

Bergskristall

Bergskristall Vilken kristall passar mig

Den vita Bergskristallen Àr en Kraftfull Healer. Den ökar energierna genom att absorbera, lagra och reglera dem. Den frÀmjar din koncentrationen och ditt minnet. Klara kristaller som Bergskristall stimulerar ocksÄ immunförsvaret och balanserar hela din kropp. Den hÀr stenen  kombineras ofta med andra, till exempel rosenkvarts, för att ge stöd och för att förbÀttra dina fÀrdigheter, förmÄgor och kunskaper. Kristall för Energi.

divider4-fÀrg

Obsidian

Obsidian Vilken kristall passar mig

Obsidian Àr en skyddande sten. Den hjÀlper till att skydda dig mot fysisk och emotionell negativitet. Den hjÀlper dig ocksÄ att avlÀgsna kÀnslomÀssiga blockeringar och gynnar egenskaper som styrka, tydlighet och medkÀnsla för att hjÀlpa dig att hitta fram till ditt sjÀlvförtroende och din sjÀlvkÀnsla. För ditt fysiska mÄende hjÀlper Obsidian matsmÀltningen och reningen av kroppen och lindrar smÀrta och kramper. Skyddande Obsidian.

divider4-fÀrg

Jaspis

Jaspis Ă€r en sten som ger dig energi nĂ€r det gĂ€ller utbildning och kunskap, samt stĂ€rker och stödjer ditt psyke i stress och motgĂ„ngar. Den skyddar och absorberar negativa energier samtidigt som den frĂ€mjar mod, kreativt tĂ€nkande och sjĂ€lvförtroende. Jaspis har egenskaper som Ă€r sĂ€rskilt anvĂ€ndbara nĂ€r du mĂ„ste hantera viktiga problem – dĂ„ kommer denna sten som mest till sin rĂ€tt.  Röd Jaspis För Kunskap.

divider4-fÀrg

Citrin

Citrin har förmÄgan att generera glÀdje, förundran och spÀnning till alla delar av ditt liv. Den hjÀlper dig att begrÀnsa negativ pÄverkan pÄ ditt liv, som Ängest och rÀdsla. Den frÀmjar optimism, vÀrme, motivation och tydlighet. Citrin förbÀttrar Àven din nÀrvaro i nuet liksom kreativitet och fokus. Citrin Laddad med Energi.

divider4-fÀrg

Turkos

Vilken kristall passar mig Turkos

Den blÄ Turkosen har förmÄgan att lÀka bÄde din kropp och din sjÀl. Turkos anses vara den stora lyckobringaren, som kan hjÀlpa till att balansera dina kÀnslor nÀr du söker din andliga bas och riktning. NÀr det gÀller kroppen gynnar Turkos andning, skelett och immunförsvar. Turkos Lyckobringare.

divider4-fÀrg

Tigeröga

Tigeröga Vilken kristall passar mig

Om du behöver öka din styrka eller motivation sÄ Àr den hÀr guldfÀrgade stenen nÄgot som kan hjÀlpa dig. Tigeröga hjÀlper dig att frigöra dig frÄn rÀdsla, Ängest och tvivel. Tiger öga kan vara till nytta nÀr du siktar pÄ ett mÄl i karriÀren eller i hjÀrteangelÀgenheter. Den hjÀlper dig ocksÄ att uppnÄ harmoni och balans och att fatta tydliga och medvetna beslut. Din Frigörande tigeröga

divider4-fÀrg

Ametist

Den lila Ametisten Àr starkt skyddande, lÀkande och renande. Har förmÄgan att ta bort negativa tankar och Ästadkomma ödmjukhet, uppriktighet och andlig visdom. Den har Àven förmÄgan att  frÀmja nykterhet. Sömn Àr en annan positiv effekt frÄn denna sten, frÄn lindring av sömnlöshet till förmÄgan att förstÄ dina drömmar. Ametist har en positiv pÄverkan pÄ hormonproduktionen, den renar blodet och lindrar smÀrta och stress. LÀkande och Renande Ametist.

Vad Àr kristallterapi?

I grund och botten förstÀrker och ökar kristallerna vibrationerna av energi, oavsett om det Àr för dig, mÀnniskor omkring dig eller för ditt hem. De kan hjÀlpa dig att komma till ett större lugn och samtidigt driva pÄ positiva förÀndringar i ditt liv. NÀr du kÀnner att du stÄr still, kanske Àr lite deprimerad eller stressad, sÄ kan kristallerna ge dig en hjÀlpande hand att komma vidare.

Vilken kristall passar mig / hur vÀljer jag kristall?

NĂ€r du ska vĂ€lja din kristall vill du givetvis att det ska vara rĂ€tt kristall för att passa det omrĂ„de som du vill pĂ„verka. Ta dig först en grundlig funderare pĂ„ vilka omrĂ„den i ditt liv som du vill pĂ„verka. Vill du boosta dina kĂ€rleksförbindelser, öka dina möjligheter till ett bĂ€ttre jobb eller bara sova bĂ€ttre och lugnare? 

LÄt dÀrefter din kÀnsla och intuition ha ett stort inflytande pÄ vilken sten du vÀljer först. Det valet av kristall eller sten kommer ocksÄ att fungera bÀst för dig.

LÄt ditt inre och ditt undermedvetna styra dig till rÀtt val nÀr du undrar Vilken kristall passar mig?.

LĂ€s mer om Stenar & Kristaller

Är Naturliga eller Slipade Kristaller bĂ€st?

Det hÀr beror helt pÄ tycke och smak. En del tycker att det kÀnns bÀst med naturligt formade kristaller medans andra tycker att det fungerar lika bra med slipade. En del stenar mÄste slipas för att fÀrg och lyster ska komma till sin rÀtt medans andra, rena kristaller, har sin fÀrg och sin glas frÄn början.

Men den interna strukturen och energierna Àr ju densamma, den Àndras inte bara för att den Àr bearbetad pÄ utsidan. SÄ följ din kÀnsla nÀr du vÀljer, den brukar vara rÀtt. Stenar för Hela Chakrat.

Kraftfulla Helande Kristaller

NÀr du kommer hem med din  kristall för första gÄngen Àr det bra om du rengör den frÄn all negativitet som den kan ha absorberat. Du kan hÄlla den under kallt rinnande kranvatten eller skölja den i en naturlig vattenkÀlla. Se till att vattnet Àr kallt, inte varmt eller hett. LÀs om att rengöra dina kristaller.

Du kan sen lÄta den torka i morgonsolen eller i fullmÄnen för att slÀppa in det livgivande ljuset i kristallen. Oavsett om dina kristaller Àr nya eller inte sÄ rekommenderas att du rengör och laddar dina kristaller regelbundet, kanske en gÄng i mÄnaden eller nÀr du tycker att det behövs.

divider4-fÀrg